Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii pun capăt scandalului la Tortomanu

ro

07 Mar, 2011 17:14 901 Marime text

Jandarmii aflaţi în patrulare duminică, 06 martie a.c., ora 18.30, în zona localităţii Tortomanu au suprins trei bărbaţi din localitate la scurt timp după ce doborâseră un copac de 20 de metri înălţime. În plus, la sediul Primăriei din comună, un alt bărbat a fost imobilizat şi încătuşat după ce a făcut scandal şi a lovit viceprimarul localităţii.

În ceea ce priveşte primul caz, la intrarea în comună, cei trei bărbaţi au fost somaţi să se oprească. Arborele de circa 85 de centimetri diametru se afla culcat la pământ pe marginea şoselei care traversează Tortomanu, iar crengile tăiate cu ajutorul unui motofierastrău erau încărcate pe rând în trei căruţe.

Ion R., de 36 de ani, Adrian P., de 27 de ani şi Cristian C., în vârstă de 24 de ani, toţi din Tortomanu, au fost conduşi pentru continuarea verificărilor la sediul Jandarmeriei, din Medgidia în ceea ce priveşte comiterea faptei de furt calificat.

Lemnele din căruţe au fost lăsate în custodie în curtea Primăriei Tortomanu, circa 20 de minute mai târziu. În acelaşi moment, în faţa clădirii a ajuns Mircea G., de 53 de ani din localitate, care a început să o ameninţe pe Aurelia Mocanu, viceprimarul comunei. Bărbatul a devenit violent şi a apucat să o lovească pe femeie, iar la vederea jandarmilor a încercat să îşi verse furia asupra lor. Nu a mai apucat. A fost imobilizat, încătuşat, urcat în autospeciala de intervenţie şi dus la Medgidia, unde a fost predat poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor privind comiterea faptei de ultraj.

„Promenadă" pe dale din beton, la Neptun

Duminică, 06 martie a.c., ora 18.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în staţiunea Neptun a observat în spatele unui hotel un bărbat care încărca într-o autoutilitară, mai multe dale din beton.

După ce a fost oprită şi legitimată, persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei, din Neptun, pentru continuarea verificărilor.

Jandarmii au găsit în maşină 20 de dale din beton, cinci saci cu articole de îmbrăcăminte, o cutie cu încălţăminte de sport şi un fier de călcat.

Marian-Flavius C., de 39 de ani din Mangalia a declarat că înainte de a fi surprins de jandarmi, se plimba cu autoutilitara prin staţiune, a văzut în spatele unui hotel o grămadă de dale din beton şi s-a gândit să le ducă acasă, pentru că păreau a fi abandonate.

Persoana şi bunurile descoperite asupra sa au fost predate Poliţiei Neptun, pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii