Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masuri de ordine pe durata minivacantei de 1 Mai - 28.04.2009

ro

28 Apr, 2009 21:01 1119 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr.36
 Constanţa, 28.04.09
                          
B U L E T I N   I N F O R M A T I V
 
Măsuri de ordine pe durata minivacanţei de 1 Mai

În perioada 30 aprilie-03 mai, a.c., 80 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-sportive (spectacole, întreceri sportive etc.) desfăşurate în acest interval la Constanţa, Mamaia şi Năvodari. În plus, alţi jandarmi vor patrula în echipe mixte cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice în oraşele Medgidia şi Cernavodă. 
 Evenimentele care se vor afla în atenţia jandarmilor sunt Rally Raid-Trofeul Dobrogea (30 aprilie-03 mai) desfăşurat pe plaja Modern, partida de volei feminin C.S. Volei 2004-C.S.U. Metal Galaţi (al treilea meci din finala campionatului), concertele de pe plaja din capătul staţiunii Mamaia (30 aprilie-02 mai) şi sărbătorirea zilei de 1 Mai din tabăra Delfinul de la Năvodari.
Având în vedere manifestările din această perioadă ce implică aglomerări de persoane, pentru buna desfăşurare a evenimentelor recomandăm publicului spectator să ţină cont de indicaţiile organizatorilor de evenimente şi de cele ale forţelor de ordine.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmeria, forţa cu cel mai mare capital de încredere din partea populaţiei

 Conform unui sondaj naţional realizat de INSOMAR în perioada 26 februarie-03 martie, a.c., Jandarmeria Română este forţa de ordine publică cel mai bine percepută din punct de vedere al asigurării siguranţei cetăţeanului. Potrivit sondajului, la întrebarea „Din punctul de vedere al siguranţei cetăţeanului, cât de bine credeţi că îşi fac treaba următoarele instituţii?“, aproape jumătate dintre cei întrebaţi au declarat că Jandarmeria acţionează bine şi foarte bine.
 Cercetarea ştiinţifică a fost realizată folosind tehnica sondajului de opinie, pe bază de chestionar. Potrivit INSOMAR, interviurile au fost realizate în 51 de localităţi urbane şi 55 de localităţi rurale din 40 de judeţe şi în Municipiul Bucureşti Volumul eşantionului a fost de 1216 de persoane, fiind reprezentativ pentru populaţia României cu vârsta peste 18 ani. Eroarea maximă admisă pentru rezultatele obţinute, garantată cu o probabilitate de 95%, este de 2,8%.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE


NOTĂ PENTRU EDITOR
Vă trimitem spre informare şi sondajul INSOMAR, în format .pdf.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii