Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul Paianjen se... intoarce

ro

04 May, 2010 17:16 992 Marime text

Nr.53
Constanţa, 04.05.2010
                          
B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Omul Păianjen se... întoarce

Marţi, 4 mai a.c., ora 01.30, un echipaj mixt de ordine publică format dintr-un jandarm şi un agent al Poliţiei Cernavodă, aflat în patrulare în zona centrală a oraşului Cernavodă, pe strada Medgidiei, a intrat în alertă la auzul unor zgomote suspecte ce veneau de la o unitate comercială.
 
La apropierea de magazin, jandarmul şi poliţistul au observat doi tineri căţăraţi pe acoperiş, care încercau să îndepărteze plăcile de eternită, pentru a-şi face loc în incintă. În momentul în care şi-a dat seama că a fost văzut, unul dintre tineri a sărit de pe clădire şi a fugit, iar celălalt a fost prins şi imobilizat. D.C., de 17 ani din localitate, o mai veche cunoştinţă de-a oamenilor în uniformă, a recunoscut că împreună cu tovarăşul său (despre care a declarat că se numeşte Marian. S., de 19 ani) urma să intre în magazin, prin acoperiş, pentru a face rost de băutură şi ţigări.

El a fost condus la sediul Poliţiei Cernavodă pentru continuarea cercetărilor, ca urmare a comiterii faptei de tentativă de furt.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii