Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plasa monofilament nu „merge“ de multe ori la apă...

ro

10 Mar, 2013 15:37 1464 Marime text
Jandarmii aflaţi în patrulare la Medgidia au surprins vineri seara, după lăsarea întunericului, trei bărbaţi care încercau să pescuiască în zona Canalului Dunăre-Marea Neagră cu două plase monofilament şi două ambarcaţiuni confecţionate artizanal.

Marian P., de 46 de ani, Florin D., în vîrstă de 29 de ani şi Nicolae. D., de 63 de ani, toţi din Merdgidia veniseră la pescuit cu două plase, în lungime totală de 100 de metri, ale căror ochiuri erau de 35 de milimetri. Cei trei au fost surprinşi de jandarmi la ora 19.30, pe malul stâng al canalului, la circa doi kilometri de podul de la Medgidia, în direcţia de mers către Cernavodă.
În urma verificărilor, echipajul de ordine publică a stabilit că bărbaţii sosiseră la faţa locului cu un autoturism Cielo, iar pentru pescuit confecţionaseră o ambarcaţiune artizanală, din două camere auto cu diametre de 90 şi 120 de centimetri. În plus, cei trei mai aveau asupra lor alte două camere auto, precum şi o vâslă.

Uneltele şi mijloacele artizanale de pescuit au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, iar pe numele celor trei au fost întocmite actele premergătoare comiterii faptelor de deţinere a uneltelor din plasă monofilament şi deţinere de plasă cu ochiul sub dimensiunea minimă legală.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii