Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un barbat de 37 de ani din Cuza Voda, urmarit general, a fost retinut de jandarmi

ro

21 Jul, 2010 19:41 808 Marime text

Miercuri, 21 iulie a.c., ora 10.30, jandarmii care asigură paza şi protecţia instituţională la Palatul de Justiţie Constanţa au reţinut un bărbat de 37 de ani din Cuza Vodă, urmărit general. El a fost predat Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa.
Paul P., domiciliat în Cuza Vodă s-a prezentat miercuri la instanţă, pentru a fi audiat ca martor într-un proces penal. Din informaţiile deţinute, a rezultat că persoana în cauză avea pe numele său un mandat de arestare preventivă. După audierea acestuia în şedinţa de judecată, bărbatul a fost oprit şi legitimat. Ca urmare a verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că Paul P. este dat în urmărire generală de Inspectoratul General al Poliţiei Române.
El a fost reţinut şi predat poliţiştilor, pentru a fi depus în arestul I.P.J. Constanţa.
***
Cei 20 de jandarmi constănţeni care au acţionat în ultimele 24 de ore în sistemul integrat de menţinere a ordinii publice (Litoral 2010) pe faleza de la Cazino (Constanţa) şi pe faleza de la Eforie au aplicat trei avertismente şi trei sancţiuni, pentru încălcări ale legislaţiei în ceea ce priveşte normele de convieţuire socială şi tulburarea liniştii publice.

Marţi, 20 iulie a.c., în jurul orei 13.00, jandarmii aflaţi pe plaja Modern au surprins doi bărbaţi în timp ce adresau injurii şi expresii jignitoare oamenilor veniţi la plajă, supăraţi că nu găsesc un loc pe nisip, mai aproape de apă.
Gheorghe şi Mihai O., cu vârste de 35 şi 37 de ani, ambii din localitatea Pantelimon (judeţul Constanţa) au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei.

Marţi, 20 iulie, ora 20.00, jandarmii aflaţi pe faleza de la Cazino au observat pe drumul paralel cu faleza (bulevardul Elisabeta) un tânăr care tracta cu o bicicletă o fetiţă de 12 ani, care se afla pe un skate-board, legat cu o sfoară de bicicletă.
Ţinând cont de traficul rutier din zonă, de zecile de maşini parcate pe ambele părţi ale drumului şi de faptul că bicicleta era condusă aproape de mijlocul drumului, jandarmii s-au adresat biciclistului să se deplaseze pe trotuar, pentru a nu se expune riscului producerii unui eveniment rutier. În prezenţa mai multor grupuri de trecători, persoana în cauză s-a enervat şi, printre înjurături, le-a cerut jandarmilor să îşi vadă de treabă.
Ţinând cont de situaţia creată, Andrei Valentin D., în vârstă de 25 de ani, din Constanţa, a fost amendat cu 200 de lei pentru injurii şi expresii jignitoare.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii