Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu victime multiple

ro

04 Jun, 2011 22:46 986 Marime text

Patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" al judeţului Constanţa au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor evenimentului rutier produs astăzi pe DN 22A, între localităţile Poarta Albă şi Castelu.

În accident au fost implicate trei autoturisme: un renault koleos, un mercedes şi o dacia logan. În autoturismul renault erau cinci persoane, dintre care una de sex feminin care a decedat, iar celelalte patru au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Conducătorul autoturismului daciei logan era însoţit de doi pasageri care au avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare şi ulterior au fost transportaţi la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa. Singurele persoane implicate în accident şi care nu au fost transportate la spital au fost şoferul mercedesului şi cel al daciei logan.

Echipajele ISU „Dobrogea" au intervenit şi pentru descarcerarea persoanei decedate. Anunţarea accidentului la numărul unic de apel de urgenţă 112 a fost făcută la ora 09:30, iar intervenţia s-a terminat la ora 10:40. Pe toată durata desfăşurării acţiunilor de salvare, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unor eventuale incendii ce putea izbucni la autoturismele implicate în accident.

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii