Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaţională a Copilului alături de salvatori

ro

01 Jun, 2012 22:20 1750 Marime text

1_01.jpgInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa a organizat de „Ziua Internaţională a Copilului" mai multe activităţi destinate celor mici. Mai exact, zeci de copii au vizitat Detaşamentul de Pompieri Constanţa Palas şi Secţia de Pompieri Mangalia. Totodată, cei care au ieşit în Parcul Arheologic au avut ocazia să vadă autospecialele de intervenţie şi să fie pompieri pentru o zi întrucât au avut ocazia să mânuiască un furtun tip „D" pentru a nimeri şi dărâma câteva popice. Nu în ultimul rând, atât în Parcul Arheologi cât şi în City Park Mall, mai multe cadre ale inspectoratului au informat cetăţenii despre diferite tipuri de risc prin distribuirea unor pliante informative.

1_02.jpgElevii au avut posibilitatea să înveţe foarte multe lucruri despre activitatea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa şi s-au bucurat să vadă cum arată o subunitate de pompieri, beneficiind şi de explicaţiile cadrelor militare cu referire la autospecialele şi tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului.

Aceste activităţi dedicate copiilor vor continua pe tot parcursul anului, pornind de la necesitatea adoptării unui comportament corespunzător atunci când copiii se confruntă cu pericole, în scopul însuşirii regulilor şi măsurilor ce trebuie respectate pentru a preveni producerea unor situaţii de urgenţă.

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel

ANUNŢ

Prin ordin al Inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul colonel ing. Viorel Jianu a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa, începând cu data de 01 iunie 2012, pentru o perioadă de trei luni.

Domnul colonel ing. Viorel Jianu a deţine funcţia de adjunct al inspectorului şef în cadrul ISUJ Constanţa şi a mai fost împuternicit în funcţia de inspector şef al inspectoratului în anul 2011, tot pentru o perioadă de trei luni.

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii