Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii constanteni au redeschis portile copilariei

ro

25 May, 2010 20:48 2363 Marime text
dscf2070.jpgProiectul „Să învăţăm să ne jucăm", iniţiat de Şcoala cu clasele I-VIII nr. 16 Constanţa, cu sprijinul directorului instituţiei şcolare, Lucica Duşu, a redeschis porţile copilăriei prin activităţile ludice pe care le susţine cu şi pentru elevii şcolilor constănţene.

dscf2074.jpgLansarea proiectului a avut loc astăzi, la orele 10.30, la şcoala cu clasele I-VIII nr. 16 Constanţa. Au participat 11 şcoli care-l derulează cu succes, prin reprezentanţii acestora, directori şi profesori.

dscf2091.jpgÎn premieră naţională, acest proiect readuce în prim plan jocul şi bucuria de a relaţiona asertiv în viaţa copiilor. Dintre obiectivele proiectului menţionăm: oferirea de alternative de petrecere a timpului liber prin implicarea elevilor în activităţi ludice; conştientizarea tinerilor cu privire la pericolul pe care îl reprezintă micul ecran pentru elevii care se află în etapa de formare socială şi educaţională; creşterea gradului de implicare în activităţi extracurriculare care să contribuie la dezvoltarea personală a elevilor; creşterea respectului de sine şi dezvoltarea spiritului anteprenorial al fiecărui participant; dezvoltarea sentimentului solidarităţii şi toleranţei între elevi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii