Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu-Iorga Palaz a fost prezent la deschiderea oficială a Conferinţei Internaţionale Balcanice de Fizică Aplicată

ro

06 Jul, 2011 19:33 1016 Marime text

Claudiu-Iorga Palaz, prezent la deschiderea oficială a Conferinţei Internaţionale Balcanice de Fizică Aplicată

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a participat în cursul acestei dimineţi la deschiderea oficială a celei de-a opta ediţii a Conferinţei Internaţionale Balcanice de Fizică Aplicată, care se desfăşoară în aceste zile la Universitatea Ovidius din Constanţa.

În cuvântul de său, prefectul judeţului a felicitat Universitatea Ovidius din Constanţa pentru organizarea unei manifestări de o asemenea anvergură, demonstrând că cercetarea ştiinţifică fundamentală şi aplicată reprezintă unul dintre reperele de marcă ale activităţii sale academice şi unul dintre standardele de performanţă pe care domnul rector Victor Ciupină le-a impus acestei instituţii de învăţământ superior. „Personal, am considerat întotdeauna că ştiinţa înseamnă adevăr, iar cercetarea descoperirea acestuia. De aceea, îmi exprim respectul şi admiraţia pentru cei care îşi pun inteligenţa, talentul, imaginaţia şi cunoştinţele acumulate în slujba cercetării ştiinţifice, căci sunt adevăraţi descoperitori ai adevărului pe care îl pun la dispoziţia celor care au nevoie de el.” a precizat Claudiu-Iorga Palaz.

În continuare, prefectul judeţului a urat succes lucrărilor conferinţei ce reuneşte cercetători de prestigiu din ţară şi din afara ei, ale căror valoroase demersuri în domeniul fizicii aplicate reprezintă o bază solidă şi absolut necesară pentru dezvoltarea societăţii în domenii diverse, dar şi în ansamblul ei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii