Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a solicitat anularea tuturor hotătârilor adoptate de Consiliul Local Municipal Mangalia în şedinţa din 23.12.2010

ro

31 Jan, 2011 23:49 894 Marime text
Luni, 31 Ianuarie 2011 17:29 

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz s-a adresat astăzi Tribunalului Constanţa, Secţia Comercială, Contencios-Administrativ şi Fiscal, solicitând anularea hotărârilor 178-219, adoptate de Consiliul Local Municipal Mangalia în şedinţa ordinară din data de 23.12.2010.

"Deşi la 14 decembrie 2010 ne-am adresat primarului Mangaliei aducându-i la cunoştinţă că doi consileri locali şi-au pierdut această calitate, deoarece li s-a retras sprijinul politic, Mihai Tusac nu ţinut cont de această situaţie şi a desfăşurat şedinţa din 23.12.2010 în aceeaşi formulă, viciind astfel procedura de vot. Primarul nu numai că a supus la vot 42 de hotărâri unor persoane care nu mai au calitatea de consilieri locali, este vorba despre Ion Negrea şi de Dănuţ Moldovan, dar a şi permis ca prin această procedură să se aducă o gravă atingere bunului mers al autorităţii publice locale. A procedat astfel cu bună ştiinţă, dând astfel posibilitatea ca, în eventualitatea în care aceste hotărâri ar fi fost puse în aplicare, orice persoană să le poată contesta în funcţie de anumite interese, mai mult sau mai puţin conjuncturale, aducând grave prejudicii administraţiei locale din Mangalia. Îi asigur însă pe locuitorii municipiului Mangalia că indiferent de deciziile pe care le ia primarul Tusac, voi veghea la respectarea legalităţii şi-l voi determina, conform atribuţiilor mele, să respecte, la rândul său, legea şi, implicit, interesul public." a precizat Claudiu-Iorga Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii