Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz Îl felicit pe Radu Mazăre pentru decizia de a renunţa la taxa de barieră

ro

30 May, 2011 23:44 1125 Marime text
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz salută decizia primarului Radu Mazăre și a Consiliului Local Constanța de a renunța începând din vara acestui an la taxa de barieră din Mamaia:

„Este o hotărâre binevenită, căreia cu siguranță îi vom acorda avizul de legalitate, ca de fiecare dată când deciziile autorităților locale se adoptă cu respectarea legii și a interesului cetățeanului. Sper ca exemplul primarului Radu Mazăre să fie urmat și de Nicușor Constantinescu în ceea ce privește taxele suplimentare de utilizare a drumurilor județene, prevăzute de Hotărârea 352/2010 a Consiliului Județean Constanța, și de primarul municipiului Mangalia, care a stabilit nelegal taxele și impozitele locale pentru anul 2011. Era bine ca primarul municipiului Constanța să fi avut această inițiativă încă din sezoanele estivale anterioare, sunt convins că un calcul rapid l-ar fi condus la aceeași concluzie ca cea de astăzi, ca să nu mai vorbim de respectarea liberei circulații a persoanelor, directivă europeană pe care bariera din Mamaia o încălca.

În ceea ce privește afirmațiile aceluiași primar referitoare la Cazinoul din Constanța, potrivit cărora mi l-ar dona sau chiar mi l-ar vinde contra sumei de 1 leu, consider că Mazăre se menține în același registru al derizoriului cu care, din păcate, ne-a obișnuit de ceva timp. În orice caz, aștept cu interes hotărârea pe care Consilul Local Constanța o va lua în legătură cu acest obiectiv și sper ca decizia să fie luată în conformitate cu legea și cu interesul locuitorilor Constanței."

Nr. 73/CP/30.05.2011 Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii