Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz la bilanţul sportivilor constănţeni

ro

14 Apr, 2011 23:06 1213 Marime text
premiere.jpgPrefectul Claudiu-Iorga Palaz a participat astăzi la ședința de analiză a activității pe anul 2010 a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și a Clubului Sportiv „Farul", eveniment care s-a bucurat de prezența doamnei Doina Melinte, președintele Autorității Naționale pentru Sport și Tineret.

„Îndemnul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța - Învingătorii nu renunță, iar cei ce renunță nu ajung învingători - reprezintă poate cea mai importantă lecție pe care sportul o dă tineretului și apreciez faptul că la Constanța aceasta nu este doar o simplă deviză, ci o realitate. Am toată admirația pentru campioni, pentru cei care obțin cea mai valoroasă medalie, iar pentru cei care încă nu au ajuns pe cea mai înaltă treaptă a podiumului citez tot un proverb japonez, foarte drag mie: Lucrurile bune se întâmplă doar celor care știu să aștepte! O felicit pe doamna Elena Frîncu pentru felul în care coordonează o întreagă echipă, și mă refer aici nu numai la Direcția pentru Sport și Tineret, ci la întreaga familie de sportivi și tineri ai județului Constanța, felicitări tuturor, cluburi, fundații și instituții de învățământ care fac din sport o artă prin care educă tânăra generație!" a declarat prefectul județului în deschiderea evenimentului.

În cadrul festivității de premiere, prefectul județului a înmânat din partea Direcției pentru Sport și Tineret Constanța premiul pentru cea mai activă organizație nonguvernamentală implicată în educația pentru sport și tineret din județul nostru.

Nr. 50/CP/14.04.2011 Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii