Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz verifica lucrarile de intarire a digurilor din zonele de risc

ro

08 Jul, 2010 20:03 726 Marime text
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu specialiști ai Administrației Bazinale Dobrogea-Litoral și ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, inspectează în cursul acestei zile situația din județ în zona de sud a cursului Dunării, cu prioritate stadiul lucrărilor de pregătire la digurile Oltina și Rasova.

La fața locului, s-a constatat că lucrările de întărire a digurilor se derulează în conformitate cu Planul județean de apărare împotriva inundațiilor, infiltrațiile apărute în cursul dimineții nefiind de natură să pună în pericol bunuri sau vieți omenești. Totodată, primarii localităților Oltina și Rasova au prezentat felul în care acționează comitetele locale pentru situații de urgență, pentru a preveni eventuale consecințe negative ale evoluției hidrometeorologice.
Ca urmare a dispoziției prefectului județului Constanța, o altă echipă de specialiști verifică la Gârliciu lucrările de la digul Ciobanu-Gârliciu, unde se intervine pentru supraînălțare cu cca 1000 de saci cu pământ.

Nr. 154/CP/07.07.2010

Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii