Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul judeţului Constanţa este prezent astăzi la întâlnirea cu reprezentanţii asociaţiilor româneşti din întreaga lume

ro

19 Aug, 2010 16:55 1027 Marime text

Prefectul judeţului Constanţa este prezent astăzi la întâlnirea cu reprezentanţii asociaţiilor româneşti din întreaga lume
Joi, 19 August 2010

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz participă astăzi la panelul de discuţii din cadrul forumului Întâlnirea cu reprezentanţii asociaţiilor româneşti din întreaga lume, eveniment organizat de Guvernul României în perioada 15-20 august 2010, la Mangalia.

În cursul dimineţii, dezbaterea cu tema „Sunt român! Las capul în jos sau privesc înainte cu mândrie?” l-a avut ca invitat pe Vasile Blaga, ministrul administraţiei şi internelor, iar ca moderator pe William Brînză – parlamentar pentru diaspora. În partea a doua a zilei, discuţiile se axează pe subiecte vizând dobândirea/ redobândirea cetăţeniei române şi retrocedarea proprietăţilor, la care şi-a anunţat participarea senatorul Cristian Diaconescu.
Potrivit organizatorilor, diaspora română este reprezentată de asociaţii ale românilor din Stuttgart, Roma, Cernăuţi, Melbourne, Zaragoza, Barcelona, Valencia, Algarve,  Londra, Paris ş.a.

Nr. 178/CP/19.08.2010
Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii