Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - LICEUL TEORETIC “OVIDIUS”

ro

14 Oct, 2013 14:14 867 Marime text
În perioada 09-11 octombrie 2013 s-a defăşurat la Tbilisi, Georgia, cea de-a doua întâlnire a experţilor din cadrul proiectului „MANAGE.EDU: Reţeaua Managementului Eficient al Educaţiei pentru Învăţarea pe Tot Parcursul Vieţii în Bazinul Mării Negre”, proiect finanțat prin Programul Operațional Comun – Bazinul Mării Negre.  La întâlnire au participat reprezentanți ai instituțiilor partenere din Bulgaria, Turcia, Georgia, Moldova, Ucraina și România.    
Scopul proiectului este acela de a optimiza colaborarea la nivel regional între instituții de învățământ secundar și superior care derulează proiecte similare în cadrul LLL (lifelong learning – învățare pe tot parcursul vieții). Conceptul de învăţăre pe tot parcursul vieţii (LLL) face parte din strategia europeană “Education and Training 2020” la care ţara noastră a aderat. Uniunea Europeană vizează crearea de oportunităţi de formare şi dezvoltare profesională şi personală pentru adulţi, unul din obiectivele strategiei europene fiind acela de a uşura integrarea şi mobilitatea profesională a adulţilor.
Activităţile derulate în cadrul acestei întâlniri au avut scopul de a identifica elementele comune şi problemele referitoare la oportunităţile de învăţare pe tot parcursul vieţii, precum şi de a pune bazele unui Plan de Acţiune Regional pentru optimizarea acestui domeniu în cele şase ţări partenere.
Liceul Teoretic “Ovidius” a fost reprezentat de către prof. Cristina Anghel, coordonator de proiect, prof. Rodica Crăciun şi prof. Alina Roxana Chirilă, experţi în cadrul proiectului Manage.Edu.

CONSILIER IMAGINE,
Prof. Anca Lazea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii