Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA vine, si in acest an, in sprijinul programului “Scoala altfel”

ro

01 Apr, 2013 13:23 1318 Marime text
COMUNICAT DE PRESA
1 aprilie 2013


Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA vine, si in acest an, in sprijinul programului “Scoala altfel”.
In perioada 1-5 aprilie, ICPE-CA isi deschide portile pentru grupuri de elevi din invatamantul gimnazial, insotiti de profesori, care doresc sa viziteze institutul pentru a vedea cum se desfasoara activitatea de cercetare propriu-zisa in laboratoare.
Pentru a fi in concordanta cu nivelul de cunostinte si cu programa scolara, elevilor li se vor face demonstratii si aplicatii practice, specifice ingineriei electrice.
Detinand o traditie in domeniul ingineriei electrice de peste 60 de ani, ICPE-CA doreste sa atraga continuu resurse umane tinere si inovative. Din aceasta perspectiva, ICPE-CA considera cu tarie ca prin sustinerea unor activitati pentru stimularea interesului si cresterea nivelului de cunostinte stiintifice in randul tinerei generatii, isi indeplineste constant responsabilitatea fata de mediul social, economic si, mai ales, stiintific.


Biroul de Presa ICPE-CA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii