Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţie la poveşti cu Sorana Savu şi Cosmin Alexandru

ro

22 May, 2011 13:17 963 Marime text

Bucureşti, 19 mai 2011. Liga Studenţilor Români din Străinătate te invită să stai la poveşti cu românii de elită, cu adevăratele exemple ale României. Astfel, marţi, 24 mai, începând cu orele 18:30, Sorana Savu (fondator Premium Communication) şi Cosmin Alexandru (directorul firmei de consultanță, B&B Brandivia) îşi vor împărtăşi atât experienţa de viaţă, cât şi experienţa profesională celor 35 de tineri participanți la urmatoarea sesiune de mentoring din cadrul proiectului „La poveşti cu români de elită".

Ca urmare a dorinţei tinerilor români de a intra în contact cu oameni ale căror experienţe de succes îi inspiră, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) a lansat „La poveşti cu români de elită". Astfel, participanţii au ocazia de a interacţiona direct şi într-un spaţiu non-formal cu persoane având poveşti de succes. Marţi, 24 mai, la Orange Concept Store, 35 de tineri români vor avea ocazia să discute cu Sorana Savu şi Cosmin Alexandru.

Sorana Savu a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea Bucureşti și cursurile modulului de relaţii publice din cadrul California State University, fiind aleasă membru al The Honor Society of Phi Kappa Phi şi figurând, în fiecare semestru, pe Dean's Honors List. După experiența de studiu din S.U.A a revenit în ţară, unde în 2001 a fondat agenţia de relaţii publice Premium Communication, prima agenție de PR din România care a fost inclusă în Public Relations Society of America. Din 2004, Premium Communication este membru fondator al Romanian Public Relations Companies Club. Sorana predă cursuri de relaţii publice la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, contribuind în plan academic la formarea viitorilor specialiști în domeniu.

Cosmin Alexandru conduce propria firmă de consultanță, B&P Brandivia, care oferă servicii de comunicare strategică integrată la nivel de branduri, organizaţii şi lideri de organizaţii. Pe lângă proiectele specifice, s-a implicat pentru clienţii săi şi în livrarea deworkshop-uri şi coaching pe teme de comunicare şi leadership. Cosmin este unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Erudio, care desfăşoară mai multe programe de educaţie pentru lideri de business, cel mai important fiind Erisma - Leadership Creativ. În cadrul acestuia predă cursurile de Vorbire în Public şi Branding Personal. Anterior, Cosmin a activat peste 12 ani (1992 - 2005) în postura de co-fondator şi director general al celei mai mari companii de cercetare de piaţă din ţară - GfK Romania. În anul 2002 a făcut parte din programul "Echipa de Excelenţă GfK", în care, alături de alţi 14manageri din toată lumea ai companiei, a redefinit "Setul de Valori" (Corporate Values) al Grupului GfK la nivel mondial. Cosmin e implicat şi în activităţi non-profit, fiind membru fondator al organizaţiei studenţeşti AIESEC România (1990), al Fundaţiei Leaders România (2000), membru în Consiliile Consultative ale Asociaţiilor MaiMultVerde şi Şcoala de Valori, precum șiEisenhower Fellow, SUA (2005).

Aşadar, marţi, 24 mai (18:30 - 20:30), în cadrul Orange Concept Store, 35 de tineri români vor avea ocazia să îi cunoască şi să discute direct, într-un mediu informal, cu Sorana Savu şi Cosmin Alexandru. Vom discuta despre implicare şi determinare, creativitate şi valori, succes, responsabilitate şi întoarcerea în România. Participarea la eveniment este gratuită (în limita locurilor disponibile) şi se realizează prin completarea formularului online disponibil la https://spreadsheets.google.com/a/comunicare.lsrs.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dDFmZzg1dU01N0FSWjZ0b2hEZnJYYmc6MQ.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este prima şi singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii