Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii studenților din România se întâlnesc la Galați

ro

10 Feb, 2011 23:12 676 Marime text
Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România organizează în perioada 14-18 februarie 2011, la Galaţi, cel mai important eveniment pentru mişcarea studenţească, a VI-a ediţie a Forumului Organizaţiilor Studenţeşti din România. Anul acesta Forumul este organizat de către Liga Studenţilor din Galaţi.

Tema centrală a acestei ediţii este Dimensiunea socială a educaţiei-probleme şi soluţii. Printre subiectele abordate se vor de asemenea:

1.Studiul ANOSR cu privire la nevoile sociale ale studenţilor din România;

2.Reformare sistemelor de tabere studenţeşti;

3.Legea Educaţiei Naţionale.Perspective şi ameninţări.

Forumul este singurul eveniment la nivel naţional, în care se creează un cadru de dezbateri, educaţie formală şi non-formală şi unde se decid o serie de politici pentru învăţământul superior de către un număr de peste 200 de reprezentanţi ai studenţilor, din centrele universitare din România.

Proiect unic pentru mişcarea studențescă din România, o oportunitate de comunicare între studenţii reprezentaţi şi actori din mediul academic, are ca scop consolidarea mişcării studenţeşti într-o viziune comună. La Forum sunt invitaţi o serie de actori din domeniul educaţional: Ministrul Educaţiei, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Secretariatul Bologna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii