Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Prichindelul Zâmbitor"

ro

06 Dec, 2011 17:50 786 Marime text

În data de 5 decembrie 2011 a avut loc premierea celor cinci câştigatori ai cocncursului Prichindelul Zâmbitor, la Gradiniţa ON Nr. 3 din Constanţa. Preşcolarii au fost foarte emoţionaţi şi bucuroşi pentru ca au participat la concurs si ne-au declarat ca mai vor şi altul. Noi ne bucurăm că am fost pe placul lor şi le promitem o altă surpriză cât de curând. Vă mulţumim tuturor pentru participare si vă mai aşteptăm! Mulţumim şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi în special doamnei Inspector Maria Moga pentru sprijinul acordat!

Concursul "Prichindelul Zâmbitor" desfăşurat online la adresa: http://concursfoto.infopress.tv , s-a încheiat cu succes desemnând cei mai îndrăgiţi prichindei şi transformându-i în câştigatori.

Aceştia sunt după cum urmează:

Premiul I

Done Daria

cu media de

9.50

Premiul II

Bancu Cosmin

cu media de

8.01

Premiul III

Barbalată Alexia

cu media de

7.84

Menţiune

Maxim Delia

cu media de

7.75

Menţiune

Cărămidaru Adina

cu media de

7.31

Deşi pe parcursul concursului au existat si mici intervenţii rele din partea unor persoane care au incercat să fraudeze voturile, am trecut cu bine peste acest aspect înbunătăţind sistemul prin vot unic/imagine pentru fiecare membru înregistrat şi confirmat din adresa de e-mail.

Pe această cale le mulţumim tuturor partenerilor si colaboratorilor care ne-au susţinut şi care au fost alături de noi, respectiv: Media Power Star, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, e-Reporter, Ziua de Constanţa, Cuget Liber, Ziare Live, Observator de Constanţa, Jurnalul de Constanţa, Star Press, Ziare pe net şi NiUZER.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii