Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Provocare la excelenţă academică pentru studenţii români din străinătate

ro

20 Oct, 2010 16:48 895 Marime text
Educaţie de elită - Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) dă startul competiţiei "Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate".

Bucureşti, 20 octombrie 2010. Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) lansează singurul concurs destinat în exclusivitate studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate: "Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate".

LSRS premiază. Concursul are drept scop recunoaşterea meritelor studenţilor români de la universităţi de top ale lumii care se remarcă prin rezultate  cademice de excepţie şi activităţi extra-curriculare deosebite pentru anul universitar 2009-2010.

Având în vedere răspândirea geografică a studenţilor români şi realităţile mediului academic internaţional, categoriile de premii: Studentul Român al Anului din
America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român Erasmus al Anului au fost concepute pentru a oferi o jurizare corectă a participanţilor. Pentru Studentul Român al Anului din America, respectiv, Studentul Român al Anului din Europa, se vor acorda câte două premii, corespunzând nivelurilor: licență și postuniversitar (masterat şi doctorat). Premiul Studentul Român Erasmus al Anului este o noutate pentru această ediţie, fiind singurul premiu oferit în România pentru recunoaşterea meritelor studenţilor plecaţi în străinătate prin intermediul mobilităţii de studiu Erasmus pentru întregul an universitar 2009-2010.

3,2,1...Start! Înscrierile sunt gratuite, se realizează online şi au loc până la data de 1 decembrie 2010. Pentru a participa la concurs, tinerii interesaţi trebuie să trimită un dosar de aplicaţie pe adresa de e-mail: studentulanului@lsrs.ro, menționând în titlul e-mail-ului secțiunea la care doresc să participe. Fiecare aplicație acceptată intră automat și în competiția pentru marele premiu: Studentul Român al Anului din Străinătate!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii