Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scoala nr 7 "Remus Opreanu" - Joi, 12 Mai 2011

ro

12 May, 2011 16:54 975 Marime text

Vineri, 13 mai 2011, ora 11:00, la Școala cu clasele I-VIII "Remus Opreanu" Constanţa, va avea loc lansarea microproiectului „Trăiesc sănătos - mă iubesc, mă respect, iau atitudine", din cadrul proiectului finanțat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei, „Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România", proiect desfășurat în cadrul campaniei naționale VIAȚA.

Microproiectul se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani şi se va derula pe perioada aprilie 2011 - iunie 2013, implicând cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, precum și peste 330 de copii și familiile lor. Scopul proiectului este creşterea procentului copiilor şi adolescenţilor care adoptă comportamente de nutriție sănătoasă și activitate fizică.

Activitățile, coordonate de d-na profesor Aurora Suba, vor fi destinate promovării unei alimentații corecte și sănătoase, a mișcării fizice și sportului, având în vedere că sănătatea este una dintre prioritățile procesului educațional.

Activităţile se vor desfăşura în parteneriat cu D.S.P.J.-B.P.P.S.E.P.S. Constanța, I.S.J. Constanța și D.J.S.T. Constanța, Clubul Sportiv Farul Constanța, Palatul Copiilor Constanța, Curtea Brâncovenească, Asociația "Green revolution", Asociația de Părinți a Școlii cu clasele I-VIII "Remus Opreanu".

Consilier de imagine,

Prof. Mirela Isabela Enuţă

Directori,

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii