Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţii români parcurg mii de kilometri pentru a sărbători împreună

ro

19 Nov, 2010 16:38 851 Marime text
Studenţi români de la universităţi de top se întâlnesc în ianuarie 2011, la Bucureşti, cu ocazia Galei, Balului şi a Adunării Generale organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate

Bucureşti, 19. 11. 2010. Tineri români de excepţie din toate colţurile lumii se vor reuni pe 6 ianuarie 2011, la Bucureşti, cu ocazia Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate. Mulţi dintre studenţii români de elită vor parcurge mii de kilometri pentru a participa la acest eveniment unic în România.

Premii pentru excelenţă academică. La Gala LSRS 2011 vor fi premiaţi studenţii români cu cele mai bune rezultate în plan academic şi extra-curricular care urmează cursurile unor universităţi de renume internaţional din Europa şi America. Observând tendinţele actuale în domeniul educaţional, LSRS va oferi, pentru prima oară în România, premiul intitulat Studentul Român Erasmus al Anului. Cu prilejul Galei va fi oferit şi premiul Studentul Român al Anului din Străinătate. Pentru a participa la concurs, studenţii români având rezultate academice de excepţie pot aplica prin trimiterea unui CV şi a unei scrisori de motivaţie la adresa studentulanului@lsrs.ro, până pe 1 decembrie 2010.

Compania Adobe apreciază şi susţine educaţia de elită, motiv pentru care a ales să devină sponsor al Galei LSRS 2011, oferind premiul pentru studentul român cu cele mai bune rezultate academice şi extra-curriculare din America. Astfel, premiul pentru Studentul Român al Anului din America va fi premiul acordat de compania Adobe.

De la Gală...la Bal! Gala va fi urmată de Balul LSRS, care va avea loc în aceeaşi zi, la Jukebox Club, începând cu ora 22.30 şi ce va permite continuarea discuţiilor începute la Gală, dar într-un cadru informal. Balul reprezintă singurul moment al anului când mai mult de 800 de studenţi români din peste 20 de ţări au ocazia de a se întâlni acasă şi de a sărbători realizările anului precedent alături de prieteni, pe muzica interpretată de formaţia Benetone.

Rezultate şi planuri de viitor. Reuniunea studenţilor români din străinătate se va încheia vineri, 7 ianuarie 2011, odată cu Adunarea Generală LSRS. În cadrul acestui eveniment va fi prezentată activitatea LSRS pe anul 2010 şi planul de acţiune pentru 2011. Mai mult decât atât, va fi un prilej pentru membri sau alte persoane interesate de a oferi feedback în mod direct echipei LSRS.

Participarea la cele trei evenimente se realizează pe baza completării formularului de înscriere, disponibil online la: http://www.lsrs.ro/gala.

Gala Studenţilor Români din Străinătate 2011, Balul LSRS 2011 şi Adunarea Generală LSRS 2011 sunt evenimente organizate cu sprijinul sponsorului Adobe România şi cu susţinerea partenerilor media: Antena 1, Antena 3, Jurnalul Naţional, Financiarul, Săptămâna Financiară, Business Woman, Geopolitica, 7Seri, Wall Street, Cariere Online, Lume Bună, Glare Magazine, Evenimente Studenţeşti, ştiriONG, studenţie.ro şi BizCampus.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este prima şi singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii