Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asistentele de la Alarma ProFM au indulcit taximetristii

ro

26 Jul, 2010 16:00 2218 Marime text
asistente-talente-ghid-studentie-5.jpgSaptamana ce a trecut asistentele lui Sara si Vintila, DJ-ii care dau "Alarma" in fiecare dimineata la ProFM au fost din nou puse pe treaba. Cele doua fete au inceput prin a face o fapta buna: in traficul aglomerat din Bucuresti, i-au ajutat pe pietoni sa-si faca loc printre masini. Cine dorea sa traverseze in intersectia de la Piata Romana se alatura Alexandrei si Larisei. Fiecare purta o pancarta, astfel ca in final se putea citi clar mesajul lor: "Bune dimineata la ProFM".

asistente-talente-inghetata-taximetristii-6.jpgAsistentele lui Sara şi Vintilă au fost mai tari ca naşu' în Gara de Nord: au împărţit reviste PRO TV Magazin călătorilor, ca să-şi omoare timpul petrecut pe peroane, în aşteptarea trenurilor.

asistente-talente-inghetata-taximetristii.jpgFetele au demarat apoi campania "Marea Hidratare". Asistentele ProFM au împărţit sticle de apă plată, iar primii vizaţi au fost şoferii autobuzelor pe care Alexandra şi Larisa i-au întâlnit la capetele de linie de lângă Stadionul Naţional, în Pantelimon, la Poarta 4 Faur şi în zona Morarilor.

asistente-talente-marea-hidratare-6.jpgAsistentele de la "Alarma" ProFM s-au gandit si la viitorii studenti si au intocmit un ghid de supravietuire pentru ei: cat costa cazarea, unde se mananca bine si ieftin in Bucuresti, care sunt cele mai tari cluburi, etc., ghid pe care l-au impartit studentilor de la S.N.S.P.A. şi de la Universitatea "Nicolae Titulescu". Ultima zi a fost dedicata taximetristilor.

asistente-talente-ghid-studentie-4.jpgPentru ca se anunta un weekend canicular cu avertizare de cod rosu data de meteorologi, asistentele lui Sara si Vintila s-au gandit la o noua masura anti-canicula. Fetele au impartit inghetata taximetristilor din zona Piata Iancului, care s-au aratat incantati de initiativa, mai ales ca termometrele aratau peste 28 de grade inca de la primele ore ale zilei. Multi dintre ei chiar le-au recunoscut pe cele doua asistente de la Alarma! si le-au asigurat ca au aparatul de radio setat non-stop pe ProFM!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii