Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CAPRA NERA a lansat cele mai performante vase de bucătărie cu Turboinducţie

ro

07 Nov, 2012 00:46 1230 Marime text

Luni, 5 noiembrie 2012, a fost lansată cea mai nouă serie de vase de bucătărie cu Turboinducţie, o tehnologie al cărei patent este deţinut în exclusivitate de CAPRA NERA, la nivel mondial. Păstrând standardele înalte de calitate pe care le-a impus pe piaţa vânzărilor directe în cei 12 ani de activitate, CAPRA NERA a creat aceste vase unice, prin intermediul cărora promovează ideea de dietă echilibrată şi alimentaţie sănătoasă.

Având o capacitate calorică excepţională, cu aceste vase se poate găti de 10 ori mai repede faţă de un vas obişnuit, asta însemnând mai puţin timp petrecut în bucătărie. Mai mult decât atât, ele nu necesită utilizarea de ulei sau apă pentru prepararea mâncării, păstrând, în acelaşi timp, elementele nutritive din alimente.

Toate vasele de gătit CAPRA NERA sunt construite din oţel inoxidabil austenitic, un material care este practic indestructibil şi rezistent la coroziune sau zgârieturi, garantând o igienă perfectă şi rezistenţă pentru o viaţă. Vasele au o bază capsulară termo-conductoare, alcătuită dintr-un strat de aluminiu 99,5%, care este complet închis într-o capsulă de oţel inoxidabil austenitic. Transmisia de căldură perfectă este asigurată de un proces tehnologic avansat numit Impact Bonding System, ce presupune aplicarea unei presiuni de câteva mii de tone pentru a obţine fuziunea perfectă a oţelului cu moleculele de aluminiu, formând baza oalelor şi vasul acestora. Prin toate aceste caracteristici, ele devin opţiunea principală şi soluţia optimă pentru gătit a societăţii moderne!

Seria nouă de vase este complexă, cuprinzând oale de toate dimensiunile şi ustensile foarte utile pentru prepararea mâncării, de la caserole pentru cină, până la legumiere, spaghetiere, ceaun asiatic şi grătar. Toate vasele au fost special create pentru a suplini nevoile culinare ale familiilor din România, contribuind la îmbunătăţirea stilului de gătit şi la adoptarea unei diete echilibrate! Vasele vor putea fi achiziţionate de pe pagina de internet www.capranera.com, cu un discount de 20%, de care se poate beneficia doar în ziua lansării!

***

Compania CAPRA NERA a intrat pe piaţa din România în anul 2000, impunându-se prin calitatea excepţională a produselor şi seriozitatea serviciilor. Pe parcursul celor 12 ani de existenţă, a cunoscut o dezvoltare inedită în domeniul vânzărilor directe, situându-se pe primul loc, din punctul de vedere al câştigurilor consilierilor săi, care respectă un cod de onoare pe toată durata activităţii lor în reţea. Sistemul de vânzare a produselor (party selling - vânzarea produselor prin şuete de frumuseţe) aduce un plus în viaţa socială a fiecăruia, cât şi avantaje multiple din punct de vedere financiar. CAPRA NERA pune la dispoziţia clienţilor săi peste 300 de produse pe diferite segmente: îngrijirea locuinţei, îngrijire personală, suplimente alimentare, produse cosmetice pentru toate vârstele, produse cosmetice terapeutice, cosmetică colorată, produse textile şi accesorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii