Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana "Profi te premiază!" ajunge la Constanța pe 28 septembrie

ro

25 Sep, 2012 21:42 857 Marime text

Timișoara, 25 septembrie 2012 - Elevii claselor I-VIII ale școlilor constănțene își vor demonstra abilitățile și talentele vineri, pe scena amplasată în fața Sălii Sporturilor pentru a-și atrage cât mai mulți susținători și voturi în ediția 2012 a competiției naționale "Profi te premiază!".

În cadrul ediției 2011 a competiției Profi, școlile constănțene care au fost cele mai votate de consumatorii din județ şi astfel declarate învingătoare au fost: Școala nr.37 Constanţa, Școala nr.33 "Anghel Saligny" Constanţa, Şcoala cu clasele I-VIII "Ion Jalea" Constanţa, Şcoala "Nicolae Tonitza" Constanţa, Şcoala nr. 16 Constanţa, Grup Şcolar "Cumpăna" Constanţa, Liceul cu program sportiv "Nicolae Rotaru" Constanţa, Şcoala cu clasele I-IV Dulgheru, Constanţa.

"În ceea ce privește ediția actuală însă, clasamentul este deja strâns și competiția intensă, iar oportunitatea de a prezenta motivele pentru care școala proprie merită să fie votată poate oferi un avantaj instituțiilor şcolare de la malul mării participante la evenimentul de pe 28 septembrie de la Sala Sporturilor. De aceea, le invităm să se înscrie în număr cât mai mare și invităm susținătorii să vină să îi urmărească pe cei mici." a declarat Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food.

Evenimentul va avea loc pe o scenă mobilă specială, amplasată în fața Sălii Spoturilor din Constanța, vineri 28 septembrie începând cu orele 14:00. Elevii constănțeni au pregătit momente speciale (muzicale, de dans, interpretare sau multe altele) care să le atragă voturile, iar publicul este invitat să participe la întregul eveniment, pentru a-și putea alege favoriții.

Evenimentul din această săptămână de la Constanța face parte dintr-o serie de 5, caravana "Profi te premiază!" pornind de la București, ajungând la Constanța pe 28 septembrie la Sala Sporturilor și continuând către Cluj-Napoca (30 septembrie, Palatul Sporturilor), Timișoara (5 octombrie, Stadionul Dan Păltinișanu) și Iași (7 octombrie, parcare Iulius Mall).

Școlile care participă la campania "Profi te premiază!" în alte localități decât cele 5 prin care trece caravana sunt invitate să încarce mesajele de susținere sub forma unui material video (un act artistic, o prezentare a școlii sau un simplu îndemn către votare) pe www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php.

Toate școlile din România care doresc să participe la caravana "Profi te premiază!" pot afla mai multe detalii despre înscriere și programul evenimentului accesând secțiunea dedicată a website-ului www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php sau sunând la infoline-ul de campanie 0722. 384. 214.

Campania de responsabilitate socială "Profi te premiază!", ediția 2012, este desfășurată în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și propune instituțiilor din România o competiție pentru câștigarea a 2016 netbook-uri și 126 videoproiectoare.

Susținătorii pot vota în localitățile unde se află cele 126 magazine PROFI participante la competiție, în baza bonului de casă. Pentru fiecare dintre aceste locații există câte un premiu I, constând în 16 netbook-uri și un modem WiFi și un premiu II, constând într-un videoproiector, premii care vor reveni școlilor cu predare la clasele I-VIII.

Campania "Profi te premiază!" este susținută de Pepsi, Caroli, Grădina Bunicii, Lowi, Henkel, P&G, Primola, Măgura, Kandia, Kremita, Autentic Rom, 7Days, Star, Lays, Giusto, Borsec, Băneasa, FrieslandCâmpina, Banat Bun, Cris-Tim, Colgate, Coseli, Olympic, Perfetti, Doncafe, Agrirom, Elgeka Ferfelis, Scandia Food, Unilver, CIA Aboliv, Aqua Carpatica, Defne Merve, Intel, Vodafone.

Parteneri media: Libertatea, Libertatea pentru Femei, Libertatea de Duminică, Bravo Girl, Avantaje.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii