Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Catalin Botezatu a declarat in premiera la ProFM "Am imbrancit-o, dar nu am batut-o!"

ro

28 Apr, 2010 22:17 1471 Marime text
cata_bo.jpgIn plin scandal legat de o intalnire violenta dintre el si Bianca Dragusanu, Catalin Botezatu si-a prezentat in premiera la ProFM propria lui versiune despre cele intamplate. Designerul a stat de vorba cu Nono Semen la "ProFM Hit Factory" si a incercat sa clarifice tot acest scandal. "Am imbrancit-o, dar nu am batut-o", a declarat Catalin, care considera aberante toate informatiile aparute in presa. "Cel mai violent lucru pe care l-am facut in aceasta relatie a fost propulsarea Biancai in show-bizz. In ciuda tuturor sfaturilor primite de la prieteni, eu am incercat sa o ajut pentru ca este inca un copil care s-a trezit in mijlocul celebritatii si nu a stiut ce sa faca cu ea",a mai povestit Botezatu.

In ceea ce priveste evenimentele petrecute duminica seara, designerul a declarat la ProFM ca nu a fost vorba despre nicio bataie, ci o confruntare foarte tensionata. "Duminica seara am intrat in casa, i-am aruncat in fata ziarele si am intrebat-o daca nu i se pare ieftin tot ce se intampla. Am imbrancit-o la un moment dat, iar usa langa care se afla a iesit din balamale nu pentru ca am fost eu atat de violent, ci pentru ca nu era bine prinsa".

Dupa tot scandalul in care a fost implicat in ultima perioada, Botezatu marturiseste ca nu mai exista nicio sansa de impacare intre el si Bianca. "M-am despartit de ea in momentul in are a facut lucruri pe care nu le mai suportam, ma umileau si imi stricau imaginea. Eu am vrut intotdeauna sa o ajut, sa faca o cariera internationala in modelling, sa urmeaza o scoara de actorie in Los Angeles, dar acum nu stiu ce se va mai intampla", a mai povestit Catalin Botezatu la ProFM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii