Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei mai difuzaţi artişti din România vor fi premiaţi la Media Music Awards!

ro

05 Sep, 2012 21:32 1243 Marime text

afis_media_music_awards_2012_resize.jpgCei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, vor fi premiaţi pe 4 octombrie, la Sibiu, în cadrul primei ediţii a Media Music Awards.

Evenimentul desfăşurat în Piaţa Mare, în faţa a zeci de mii de oameni, este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi va fi susţinut de Kiss TV si Kiss FM.

Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparentă şi de necontestat din România, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 - 1 octombrie 2012.

Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

adrian_cupsa_media_forest_resize.jpgEvenimentul de la Sibiu, fostă Capitală Culturală Europeană, va fi o gală impunătoare, organizată la standarde internaţionale, ale renumitelor Eska Music (Polonia), Mad Awards (Grecia), Balkan Music Awards (Bulgaria) şi RMA (Rusia).

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM şi Radio România Actualităţi, şi a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România şi UTV.

„România este o ţară cu artişti excepţionali, muzica produsă şi interpretată de aceştia fiind exportată cu succes pe întregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment şi în România, bazat pe criterii de premiere cuantificabile şi verificabile, care să desemneze cei mai prolifici artişti români pe perioade de câte un an. Conceptul este utilizat la scară mare pe pieţele occidentale de showbiz, unde competiţia între artişti este extrem de ascuţită. Încercăm integrarea acestui eveniment într-un context european, utilizând informaţiile integrate de chart la nivel european şi extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical, la scară europeană, de talia Eurovision", declară Adrian Cupşa, CEO Media Forest.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.

În plus, la ceremonie vor lua parte multe vedete cunoscute din lumea televiziunii, a filmului şi a modei, care vor transforma Media Music Awards într-unul din marile evenimente mondene ale anului.

La evenimentul de la Sibiu vor fi prezenţi directorii de programe ai staţiilor media luate în considerare pentru stabilirea premianţilor, ei fiind factorii care au decis difuzările pieselor artiştilor în ultimul an.

Media Music Awards va premia şi cele mai ascultate piese din online, în urma monitorizării realizate în ultimul an de Media Forest şi Trilulilu.ro. Este pentru prima dată când, în România, se acordă premii muzicale pentru accesările online.

Evenimentul se doreşte a fi impresionant totodată şi prin regia scenică specială (sunet, lumini, scenotehnică, videotehnică, efecte speciale) pregătită pentru fiecare artist şi moment în parte. Colaborarea cu cea mai mare firmă de scenotehnică şi organizare de evenimente din Transilvania va asigura succesul şi calitatea regiei scenice.

În prezent, serviciile Media Forest se bucură de totală încredere şi sunt utilizate de către majoritatea radiourilor importante, a caselor de discuri, artiştilor, managerilor artistici din România, bucurându-se de o mare credibilitate şi apreciere din partea acestora.

Evenimentul este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii