Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat campanie 100% barbat, 100% tata

ro

07 Aug, 2012 23:14 718 Marime text

Astăzi, 7 august 2012, a avut loc la Constanța conferința de presă dedicată activităților care vor avea loc pe litoral, în cadrul campaniei campania "100% bărbat, 100% tată" - prima campanie națională de conștientizare din România, care are ca obiectiv informarea publicului larg cu privire la beneficiile implicării active a tatălui în viaţa copilului, încă din primele luni de viaţă..

Campania face parte din proiectul "Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine", derulat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), în calitate de beneficiar, cofinanţat din Fondului Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, având ca parteneri Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi Bernard Brunhes International (BBI).

Violeta Vijulie, coordonatorul componentei de comunicare a prezentat activitățile dedicate părinților și copiilor: "Diferența față de alte activități dedicate copiilor este că personalul specializat din cadrul caravanei va implica și părinții, în special tații, în jocurile educative pe care le desfășoară. Ideea este ca fiecare părinte să fie ajutat să descopere noi modalități de a interacționa în mod plăcut și educativ cu copilul său."

Începând de miercuri, 8 august 2012, caravana "100% bărbat, 100% tată", se va afla în stațiunile de pe litoral, după cum urmează, în intervalul orar 9 - 13:

 Miercuri, 8 august - Năvodari, plaja Rapana;

 Joi, 9 august - Eforie Nord, Plaja Club Dunărea;

 Vineri, 10 august - Neptun, Plaja Hotel Sara;

 Sâmbătă, 11 august - Saturn, plaja ADRAS;

 Duminică, 12 august - Constanța - plaja Tăbăcăriei.

Următoarele opriri ale caravanei vor acea loc în județele Constanța, Brăila, Iași, Cluj, Sibiu, Timiș și Dolj, în municipiile reședință de județ și în localitățile limitrofe acestora.

Campania include și un concurs dedicat taților. Aceștia trebuie posteze pe pagina de facebook "100% bărbat, 100% tată" o fotografie în care să fie alături de copilul lor. Cele mai emoționante fotografii vor fi premiate, iar tații și copiii lor vor beneficia în mod gratuit de o tabără de educație timpurie.

Confirmări şi informaţii suplimentare: Violeta Vijulie, Coordonator comunicare; Mobil: 0722.566.223,

E-mail: violeta.vijulie@atelierdecomunicare.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii