Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Colegiul Psihologilor - Duminica, 03 Februarie 2013

ro

03 Feb, 2013 18:56 1024 Marime text

In sedinta din data de 11 ianuarie 2013, Comitetul Director al Colegiului Psihologilor din Romania a aprobat Hotararea privind procedurile de organizare si desfasurare a alegerilor pentru forurile de conducere a Colegiului Psihologilor din Romania. Cu acelasi prile,j au fost stabilite datele finale ale alegerilor pentru filialele teritoriale si forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din Romania.

Astfel, pana la data de 15 ianuarie 2013, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania a emis dispozitia privind calendarul alegerilor si convocarea sedintei Conventiei Nationale.

In perioada 19 ianuarie - 19 februarie 2013, presedintii filialelor teritoriale convoaca sedintele conventiilor filialelor teritoriale, cu cel putin 15 zile inainte de data stabilita pentru sedinta.

In perioada 25 ianuarie 2013 - 19 februarie 2013, membrii Colegiului care candideaza pentru pozitia de presedinte al Colegiului si pentru pozitiile de membru al Comitetului director isi depun candidaturile la filialele teritoriale, in vederea desemnarii.

In perioada 19 februarie - 19 martie 2013, se organizeaza sedintele conventiile filialelor teritoriale ale Colegiului, pentru alegerea presedintelui filialei teritoriale, alegerea membrilor comitetului filialei teritoriale, alegerea reprezentantilor pentru Conventia Nationala si desemnarea candidatilor propusi pentru pozitiile de presedinte al Colegiului si de membru al Comitetului Director.

In perioada 19 martie - 31 martie 2013, presedintii filialelor teritoriale transmit catre secretariatului Comitetului Director al Colegiului listele continand reprezentantii alesi pentru Conventia nationala, precum si candidatii propusi de catre conventiile filialelor teritoriale pentru pozitiile de presedinte al Colegiului si de membru al Comitetului Director.

In data de 19 aprilie 2013 va fi convocata sedinta Conventiei Nationale, pe baza procedurilor stabilite prin dispozitie a presedintelui Colegiului.

Presedintii filialelor teritoriale, precum si membrii filialelor teritoriale pot solicita informatii suplimentare si precizari juridice cu privire la organizarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului dupa data de 19 ianuarie 2013.

In cazul in care la prima convocare, realizata potrivit lit. f), conditia de cvorum nu este indeplinita, sedinta Conventiei nationale va fi convocata automat in ziua de 10 mai 2013.

Dispozitia pentru aprobarea unor masuri privind organizarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din Romania va fi publicata in Monitorul Oficial si va fi comunicata filialelor teritoriale.

COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA

Directia Juridica si de Relatii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii