Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat COTAR

ro

22 May, 2013 17:29 1383 Marime text

         CONFEDERATIA OPERATORILOR si TRANSPORTATORILOR AUTORIZATI din ROMANIA (C.O.T.A.R.), cu sediul in Bucuresti, str. George Enescu, nr. 27-29, sector 1, reprezentativa la nivel national conform Legii nr. 62/2011 si a Sentintei Civile nr. 23 FED/16.11.2012 pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti, pe sectorul de activitate „transporturi rutiere”, avand ca membri, federatii si asociatii din randul transportatorilor de persoane, transportatorilor in regim de taxi si inchiriere, scolilor de conducatori auto, precum si a service-urilor auto din Romania, prin Presedinte Vasile STEFANESCU, aduce la cunoştinţa opiniei publice, autorităţilor şi operatorilor de transport persoane că, NU participă la acţiunile de protest anunţate de C N R  în data de 23 Mai/2013.  
     
      ,, Considerăm că orice probleme ar aveau-o transportatorii, indiferent că sunt de marfă sau călători, ele  se rezolvă numai la masa dialogului cu autorităţile incriminate ,mitingurile fiind ultima solutie ,in cazul in care nu exista dialog

Mă surprinde că transportatorii de marfă din  C N R anunţă pentru mâine acţiuni de protest cu blocarea unor trasee rutiere afectând şi transportul de persoane atâta timp cât reprezentanţii lor au lipsit marţi, 21 Mai/2013,  de la negocierile cu ministrul transporturilor, Domnule Relu Fenechiu.                   

     Dacă vor dialog atunci de ce nu participă la dialog. COTAR susţine revendicările acestor organizaţii patronale  dar nu şi  modalitatea prin care  ele vor să le rezolve. O serie de probleme, importante, ridicate atât de transportatorii de persoane cât şi de cei de marfă au fost soluţionate în discuţiile de marţi, atunci, de ce mai are loc un Protest,, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR, singura organizaţie patronală a
transportatorilor,reprezentativă la nivel naţional pe ramura transporturi conform Legii 62, care s-a prezentat la dialogul cu ministrul transporturilor.
      Conform preşedintelui COTAR, în cadrul discuţiilor s-a rezolvat problema echipării maşinilor cu plăcuţe cu dimensiunile şi masele maxime autorizate ale vehiculului – care în opinia C N R  crea distorsiuni grave pe piaţa naţională de transport rutier.
    Mitingurile sunt ultima solutie ,in cazul in care nu exista dialog

Preşedinte COTAR,
Vasile Ştefănescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii