Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs „Lumina Math" 2012 / 2013

ro

29 Jan, 2013 20:44 1062 Marime text

Sfârşitul anului trecut şi începutul celui nou prevestesc, sperăm noi, performanţe valoroase pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Tudor Arghezi" din Năvodari.

Sâmbata, 26 ianuarie, a avut loc festivitatea de premiere a Concursului Naţional „Lumina Math", a cărui fază finală s-a desfăşurat în luna decembrie, 2012. Deşi calificările şi sistemul de punctaj au fost foarte riguroase, elevii le-au facut faţă cu brio şi s-au încununat de succes. Astfel, elevul Robert Păşcălău, din clasa a V-a, s-a clasat pe locul al doilea pe judeţ (fiind recompensat şi cu un premiu în bani), obţinând şi Premiul al III-lea (conform baremului de punctaj), iar eleva Ioana Burlăciuc, din clasa a VII-a, a obţinut o binemeritată Menţiune (tot conform sistemului de punctare). Performanţele sunt cu atât mai meritorii, cu cât, nici măcar o oră mai devreme, elevii participaseră cu succes la un alt concurs de matematică („Tomis", n.n.).

Se cuvine a menţiona sprijinul şi eforturile continue ale cadrelor didactice din aceasta şcoală, în special contribuţia doamnei profesoare Maria Burlăciuc. Sperăm că acestea să fie semnele unei bune recolte de premii în 2013.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii