Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvoltarea relaţiilor economice bilaterale - o prioritate pentru E.S. Ambasadorul Georgiei în România, Dl. Giorgadze Ilia

ro

14 Feb, 2013 18:31 799 Marime text

Bucureşti, 14 februarie 2013: E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României Domnul Mihail M. Vlasov, l-a primit în vizită de curtoazie pe E.S. Ambasadorul Georgiei în România, Domnul Giorgadze Ilia.

Întâlnirea de curtoazie a debutat cu urarea de bun-venit a Excelenţei Sale, Preşedintele Camerei Naţionale Domnul Mihail Vlasov şi menţiunea legăturilor de prietenie existente între cele două ţări.

"Excelenţă, întâlnirea de astăzi mă bucură din mai multe perspective. În primul rând, datorită dialogului constant purtat de către ţările noastre, o dovadă a acestui lucru fiind inaugurarea recentă a mandatului Ambasadei României ca punct de contact NATO în Georgia, dar şi din perspectiva potenţialului de colaborare existent şi a relaţiilor pe care cu siguranţă le vom adânci ca urmare a acestei vizite", a declarat cu prietenie E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României.

E.S. Domnul Giorgadze Ilia, a mulţumit Camerei Naţionale pentru deschidere, iniţiativă şi profesionalism, şi a prezentat planul de acţiuni pe care Ambasada Georgiei intenţionează să le organizeze pe parcursul acestui an, cu scopul de a impulsiona dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale bilaterale.

"Excelenţă, în prezent prioritatea mea în calitate de Ambasador este dezvoltarea relaţiilor economice bilaterale, deoarece în plan politic, îmi permit să spun că relaţiile dintre ţările noastre sunt admirabile, rolul meu în acest sens fiind unul de întreţinere a acestora."

Una din propunerile lansate în cadrul întâlnirii a fost realizarea unui schimb de informaţii şi bune practici în cadrul unor seminarii de afaceri, la care să fie invitaţi în calitate de vorbitori specialişti din Georgia, cu scopul de a prezenta mediului de afaceri din România oportunităţile de afaceri şi investiţii şi condiţiile de intrare pe această piaţă.

Întrevederea s-a încheiat cu angajamentul ferm de a menţine o colaborare strânsă, în vederea materializării tuturor proiectelor de dezvoltare a bunelor relaţii dintre România şi Georgia.

Direcţia Reprezentare Camerală
Biroul Relaţii Externe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii