Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROINS România cere retragerea acuzaţiilor făcute de service-ul AUTODARIS

ro

06 Feb, 2013 13:46 1195 Marime text
Compania EUROINS România se arată surprinsă de declaraţiile făcute ieri în mass-media de service-ul AUTODARIS. Astfel, ca urmare a comunicatului de presă remis ieri de service-ul membru ASSAI, societatea EUROINS România i-a contactat pe reprezentanţii acestuia. În urma discuţiilor şi cercetărilor interne amănunţite efectuate de către cele două companii, s-a demonstrat că toate sumele restante sunt în prezent plătite.

„Am fost surprinşi de comunicatul remis ieri de AUTODARIS, cu atât mai mult cu cât la noi situaţia financiară aferentă acestui service şi altor membri ASSAI este clară. Nu se putea pune problema unor asemenea sume restante", a declarat Mihnea TOBESCU, CEO al EUROINS România.

„Sperăm că este o neglijenţă din partea AUTODARIS, care nu a contabilizat toate plăţile făcute de EUROINS România. Aşadar, cerem public ca AUTODARIS să îşi retragă acuzaţiile nedrepte făcute. În caz contrar, EUROINS România se va vedea nevoită să ia măsurile legale ce se impun în astfel de cazuri", a completat liderul companiei.

La sfârşitul anului 2012, EUROINS România a făcut o majorare substanţială de capital, în concordanţă cu creşterea semnificativă a volumului de vânzări al companiei în anul trecut. Această majorare a capitalului a fost a cincea de când compania este deţinută de unul dintre cele mai mari grupuri de asigurare din regiune - EUROINS Insurance Group. Acesta din urmă este deţinut de EUROHOLD, o companie publică tranzacţionată pe segmentul principal al Bursei de Valori din Varşovia. EIG este reprezentată în majoritatea ţărilor sud-est europene, cum ar fi Bulgaria, România, Macedonia, Serbia şi Turcia şi are venituri de asigurare în 2012 de peste 160 milioane de euro. În ultimii ani, investiţiile în EUROINS România au depăşit 30 milioane de euro, compania devenind unul dintre cei mai mari asigurători din ţară.

***

Despre EUROINS România

EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii