Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment caritabil “KIDS FOR KIDS”

ro

04 May, 2013 20:08 1125 Marime text
                   Total Dance Center, Constanţa Rally Club şi Radio Constanţa demarează campania umanitară de integrare în comunitate a copiilor din centrele de plasament.
          Sub Sloganul “Kids for Kids” va invităm joi, pe 2 mai la Maritimo Shopping Center, pentru a participa la spectacolul caritabil organizat pentru copiii din centrele de plasament Antonio, Micul Rotterdam si Delfinul din Agigea.
 
          Tot joi, la ora 17.30 va avea loc şi conferinţa de presă în incinta Centrului Comercial Maritimo Shopping Center (lângă magazinele H&M şi C&A).
 
Într-o atmosferă dinamică şi plină de cultură, animată de trupele de dans X-STAGE, DANCE FACTORY, TDK, TDG şi de un program artistic, peste 150 de copii din centrele de plasament Constanţa cu vârsta între 7-14 ani, vor lua parte la concerte, lecţii de dans, cursuri de stil de viaţă sănătos şi de prevenţie rutieră, demonstraţii şi jocuri sportive.
De asemenea, organizatorii au pregatit numeroase daruri ce vor fi oferite copiilor în ziua de 3 mai. Sunt binevenite orice fel de contribuţii care pot fi donate în punctele de colectare amenajate la sediul Todal Dance Center şi la Maritimo.
Pe 4 mai, echipele Total Dance Center  şi Constanţa Rally Club vor organiza la sediul  Total Dance Center din Strada Călugăreni, Nr.22, Casa de Cultură (lângă cofetăria Silvian), o petrecere supriză pentru copiii din centrele de plasament.
Obiectivul acestui eveniment este de a veni în sprijinul copiilor defavorizaţi din centrele de plasament din Constanţa, integrându-i în activităţi sociale şi oferindu-le o atenţie deosebită atât în preajma sărbătorilor pascale, cât şi pe viitor.
 
          La eveniment vor participa patru trupe de dans:
X-Stage - Barlad - o echipă de tineri dansatori aflaţi sub îndrumarea profesorului şi coregrafului Cris Mozara.
Dance Factory - o trupă de dans din Vaslui, coordonată de coregraful Creţu Cosmin.
Total Dance Groove - Constanţa, ce aparţine şcolii de dans "TOTAL" şi este formată din tineri artişti talentaţi cu o pregătire profesională şi o experienţă  scenică de peste 6 ani de zile.
Total Dance Kids - Constanţa - este trupa de copii a centrului Total Dance, ce practică dansul la nivel performant. TDK are la activ peste 30 de spectacole susţinute pe diverse scene ale ţării şi rezultate deosebite la concursurile de specialitate: Trofeul Dance Open România, Locul I la Cupa Şcolilor Bucureşti, Locul II Hip Hop Internaţional, Locul III Black Sea Contest.
Vor mai participa la acest eveniment:
- consilier nutriţional Nicoleta Stoian - sfaturi de alimentaţie privind un stil de viaţă sănătos.
- Clubul Aikido, cu o demonstratie antrenantă de arte marţiale a elevilor săi.
- Reprezentant Poliţia Rutieră - sfaturi prevenţie rutieră.
 
TOTAL DANCE CLUB
Total Dance Club activează cu succes de peste 13 ani, fiind condus de o echipă de dansatori şi instructori pasionaţi şi profesionişti, cu o experienţă bogată în domeniu, ce oferă constănţenilor un produs artistic de înaltă calitate.
Total Dance Club oferă o gamă largă şi variată de servicii precum:
- momente artistice pentru diverse evenimente şi emisiuni TV
- cursuri de dans pentru toate vârstele (balet, dans sportiv, zumba, aerobic, streetdance, dansuri de petrecere, bellydance)
- spectacole proprii realizate pe scenele Constanţei (“Dance of life”, “Born from a Boombox”, “Dancing in the snow”)
- colaborări la nivel naţional cu personalitaţi din lumea artistică (Doru Octavian Dumitru, Loredana Groza, Smiley, Simplu, Mihai Treistariu)
- Flashmob-uri promoţionale, Workshop-uri
- Atelier de creaţie
 
CLUB SPORTIV CONSTANŢA RALLY CLUB:
Clubul sportiv Constanţa Rally Club este o organizaţie non-guvernamentală.
Concepe  proiecte, organizează evenimente cultural-sportive şi susţine activitatea sportivilor din Constanţa.
În prezent, clubul sportiv dispune de un portofoliu de proiecte care sunt redactate în conformitate cu cerinţele comunităţii europene şi pe care echipa clubului le promovează în comunităţile urbane şi rurale în vederea implementării lor prin parteneriate cu alte organizaţii, instituţii administrative şi cu societăţi comerciale.
Constanţa Rally Club în parteneriat cu Asociaţia Extreme Wheels, a organizat în perioada 08,09,10 iunie 2012 la centrul expoziţional Romexpo “Bucharest Wheels Arena”, primul festival auto-moto şi sporturi extreme din România, eveniment care se ridică la nivelul celor mai mari festivaluri organizate în Europa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii