Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Management-ul ista România, model pentru masteranzii Universităţii Politehnice Bucureşti

ro

04 Feb, 2013 12:23 1420 Marime text

Bucureşti, 04 februarie 2013- Compania ista România, lider în domeniul contorizãrii individuale a apei şi cãldurii, a participat în perioada Septembrie 2012 - Ianuarie 2013 la proiectul POSDRU/109/2.1/G/81521 "Practică mai bună pentru viitori manageri - manageri mai buni pentru viitor!", iniţiat de Universitatea Politehnică Bucureşti, în urma unei co-finanţări din fonduri europene.

Parteneriatul a permis accesul a peste 15 masteranzi ai Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (FAIMA) din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti la resursele profesionale ale ista România, inclusiv prin asistarea la întâlniri strategice ale echipei de conducere ale companiei, în care au putut vedea aplicate în practică conceptele teoretice ale exercitării unui management eficient în domeniu.

"Ne-a onorat invitaţia Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (FAIMA) din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti de a deveni parteneri ai proiectului şi sperăm că am avut o contribuţie importantă şi concretă în dezvoltarea viitorului acestor tineri. Am apreciat seriozitatea şi dedicarea participanţilor de a-şi aprofunda cunoştintele acumulate pe parcursul studiilor universitare de master şi suntem convinşi că în timp vor deveni adevăraţi profesionişti. ista România este o companie preocupată de îmbunătăţirea actului educativ, iar această campanie a fost o urmare firească a colaborării cu Junior Achivement România, prin care, în perioada 2010 - 2011, am încercat să familiarizăm şcolarii din mai multe oraşe din ţară cu economia de piaţă şi rolul economisirii în sporirea calităţii condiţiilor de viaţă", a declarat Marian Şișu, Director General ista România.

Programul de dezvoltare a competenţelor profesionale în rândul capitalului uman prin intermediul stagiilor de practică a fost susţinut cu ajutorul unei co-finanţări obţinute din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 2: "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii", Domeniul major de intervenţie: 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă", titlul proiectului "Practică mai bună pentru viitori manageri - manageri mai buni pentru viitor!". Obiectivul vizat constă în îmbunătăţirea nivelului de ocupare în rândul absolvenţilor de masterat în management, prin expunerea lor la situaţii practice întâlnite în activitatea de zi cu zi a unei companii şi corelarea acestor experienţe cu teoria.

"Implementarea proiectului este o adevărată reuşită pentru Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (FAIMA) din Universitatea Politehnica din Bucureşti. Am acordat astfel suport unui număr de 150 de masteranzi din regiunea Bucureşti - Ilfov de a fi alături de unii dintre cei mai buni manageri din România şi de a se forma şi dezvolta profesional în medii de afaceri competitive. Am apreciat deschiderea mediului de afaceri, printre care şi ista România, de a contribui la îmbunătăţirea viitorului acestor tineri şi sperăm ca aceste parteneriate să devină o constantă a activităţii noastre", a declarat doamna Elena Fleacă, managerul proiectului și cadru didactic la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (FAIMA), Universitatea Politehnica din Bucureşti.

DESPRE ISTA

ista oferă soluţii inovatoare şi durabile pentru eficienţa energetică a clădirilor, fiind lider de piaţă la nivel mondial în măsurarea şi calculul consumului pentru energie termică, apă si alte costuri auxiliare. Serviciile oferite dezvoltatorilor imobiliari, administratorilor de imobile, proprietarilor şi furnizorilor de utilităţi acoperă nu numai furnizarea şi instalarea de echipamente de măsurare, ci şi calculul în funcţie de consum, precum şi analiza datelor în domeniul energetic. În plus, faţă de serviciile clasice, ista dezvoltă soluţii durabile în domeniul serviciilor de gestionare a energiei pentru conservarea resurselor limitate. Cu sediul central în Essen - Germania, compania are aproximativ 4.600 de angajaţi în 25 de ţări şi oferă servicii în mod regulat la peste 11 milioane de proprietăţi rezidenţiale şi comerciale. În 2011, grupul ista a înregistrat vânzări de 671.6 milioane €. În Romania, mai mult de 100 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în 23 de birouri aflate în cele mai importante oraşe din ţară, având în portofoliu mai mult de 250.000 clienţi.

Mai multe informaţii la www.ista.ro ; www.ista.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii