Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mind Evolution Laboratory la Carturesti Constanta

ro

02 Aug, 2010 22:34 1342 Marime text
mind_evolution_lab.jpgIncepand cu 11 august, in fiecare miercuri de la ora 19, in ceainaria librariei Carturesti Constanta, psihoterapeutul Cornel Marcu, de la Mind Evolution, va propune discutii libere pe baza conceptului de management personal

Descrierea modulelor

Organizarea Timpului Personal (11 sau 18 august)

Analiza situatiei curente si prioritizarea. E primul pas. Ce vrei sa faci cu adevărat: quality time cu cei dragi, mai mult teatru, un curs de perfecţionare... you name it. Si ce iti mananca timpul? Care sunt acele lucruri care are putea fi amanate sau chiar eliminate?

Prioritizarea inseamna clasificarea activitatilor curente in functie de importanta. In ce merita cu adevarat sa investesti timp. Ce conteaza pentru tine.

Acolo unde exista o solutie mai simpla, aceasta merita adoptata. Plata facturilor online va economisi timp si energie. La fel şi comenzile de produse de pe net. Sau amplasarea obiectelor cel mai des utilizate cat mai la indemana. Ori folosirea unei singure adrese de mail si a unui singur numar de telefon. Whatever works for you...

Urmatorii Pasi in Cariera (25august sau 01 septembrie)

Decizii, decizii si iar decizii! Alegerea drumului pe care vrei sa il urmezi in viata sau a ceea ce vrei să faci te duc la alegerea unei cariere. Eficienta alegerii unei cariere se bazeaza, in principal, pe informatiile pe care le ai in momentul deciziei. Informatia inseamna putere. Cu cat ai mai multe informatii la indemana, cu atat este mai usor sa ajungi la o decizie. Faptul ca nu poti alege o cale a unei cariere din mai multe optiuni posibile este, aproape intotdeauna, un indiciu ca nu ai suficiente informatii. Scopul este sa iti dai seama care este informatia care iti lipseste si sa o gasesti pentru a o analiza.

Identifica Partenerul Potrivit (08 sau 15 septembrie)

Pentru multi dintre noi, ideea de a gasi acea iubire adevarata care sa dureze toata viata pare o sansa aproape inexistenta. Toti credem ca un astfel de lucru nu poate fi programat si ca tine mai mult de noroc. Dar cum ar fi daca ai privi cu mai mult realism situatia si ai reusi sa-ti gasesti intr-adevar perechea ideala?

Incercarile deliberate de a ne gasi jumatatea sunt privite cu multa seriozitate in zilele noastre si nu mai constituie un motiv de ironie. Datorita acestei noi atitudini au putut sa ia fiinta agentiile matrimoniale. Totusi, in ciuda acestui fapt, multi dintre noi credem ca este foarte dificil sa ne gasim un partener care sa ni se potriveasca. Astfel ca preferam pur si simplu sa "lasam ca lucrurile sa se intample".

Insa, descoperind mai multe lucruri despre noi insine, despre felul in care ne alegem partenerul (care nu intotdeauna este cel mai potrivit pentru noi), ne putem imbunatati sansele de a avea succes in cautarea noastra. Devine evident faptul ca nu vom reusi niciodata sa avem o relatie de succes daca nu vom analiza cu atentie ceea ce s-a intamplat in experientele noastre anterioare. Acest lucru se intampla deoarece vechile principii si sentimente care ne-au influentat pe parcursul relatiilor anterioare, de cele mai multe ori, ne afecteaza si relatiile actuale sau viitoare la nivel inconstient.

Minte Sanatoasa in Corp Sanatos (22 sau 29 septembrie)

Sanatatea este extrem de importanta pentru viata fiecaruia si nu poate fi inlocuita cu nimic. Omul nu poate fi vesel, daca il chinuie o boala trupeasca; nu poate fi intelept, daca mintea ii este atinsa de o boală psihica; nu poate deveni vreodata bogat,daca nu este pe deplin sanatos pentru a munci si pentru a trai cu bucurie fiecare clipa. Mai mult decat atat, sunt situatii in care, din cauza unei boli, o persoana nu se poate bucura de cele mai simple lucruri, de exemplu: sa mearga, sa vorbeasca, sa auda.

Sanatate deplina inseamna sanatate fizica plus sanatate psihica.

Te asteptam sa te alaturi grupului ce se formeaza la Carturesti pentru a discuta despre eficienta ta personala si a celorlalti din grup pentru ca apoi sa incepi sa lucrezi la propria ta viata.

Acesta este un curs gratuit in care doar locurile sunt limitate.

Pentru a fi prezent si tu la aceste seminarii este necesar sa trimiti un mesaj la adresa: inscriere@mindevolution.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii