Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu te-ai fi gândit niciodată că geanta, anturajul sau tocurile pot îngrăşa

ro

28 Sep, 2012 16:53 1035 Marime text

foto_1.jpgStudiile recente arată că există o mulţime de lucruri care afectează greutatea. Surprinzător, de data aceasta nu este vorba despre alimente, grăsimi sau dulciuri. Sunt lucruri folosite frecvent care ne afectează poziţia corpului şi sănătatea sau persoane care ne influenţează involuntar gândirea.

Anturajul iti poate afecta greutatea !

chilliburner__chillishape.jpgConform Studiului National Longitudinal al Sanatatii Tinerilor, persoanele care îşi petrec timpul cu prieteni care au mai multe kilograme decât ele, au tendinţa de a lua la rândul lor în greutate.

Oamenii de ştiinţă au studiat comportamentul elevilor din două licee si au descoperit că elevii supraponderali care se imprieteneau cu persoane mai slabe, aveau o şansă de 40% să piardă din greutate pe parcursul unui an. În timp ce, elevii care aveau prieteni ce sufereau deja de obezitate întâmpinau un risc cu 56% mai mare de a se îngrăşa într-un an.

Genţile excesiv de grele iti modifica postura corpului !

chillishape-gel-anticelulitic.jpgUn medic estetician a sesizat faptul că unele din pacientele sale au un strat de grăsime mai mare într-o anumită jumătate a corpului. Ulterior, şi-a dat seama că era vorba de partea pe care femeile îşi ţineau genţile supradimensionate.

În timp, greutatea genţii afectează postura, ceea ce duce la o distribuţie inegală a grăsimii. Atunci când porţi o greutate mai mare pe un umăr, nu numai că munceşti mai mult muschii din acea zonă, dar creezi un dezechilibru general al posturii care va influenţa modul în care se dezvoltă stratul adipos.

Pantalonii excesiv de strâmţi iti pun in pericol fermitatea pielii !

"Pantalonii strâmţi sunt ca un suport pentru muşchii coapselor, feselor şi cei din partea de jos a abdomenului, lăsându-i să se relaxeze şi să lenevească si impiedicand si circulatia periferica si limfatica. Tocmai de aceea, pe aceste părţi ale corpului se depune foarte uşor şi celulita", afirma medicul homeopat Cristina Bogdan.

Dacă nu vrei să renunţi la pantalonii strâmţi şi nici nu esti adepta mişcării, ar trebui măcar să încerci sa-ti intretii corpul cu geluri speciale. Un produs foarte eficient pentru un masajul anti-celulitic este gelul Chillishape. Gelul iti îmbunătăţeşte fermitatea pielii, iti modelează conturul, iti înlătură celulita prin slăbirea şi remodelareala nivel de coapse, burtă, şoldurişi fese.

Bronzul artificial te ajută să arăti mai bine, dar contribuie la deteriorarea siluetei !

Oamenii de stiinţă din Suedia au descoperit că loţiunile autobronzante conţin ftalaţi, substanţe dovedite a fi nocive. Pe termen lung, această componentă te poate predispune la îngrăşare şi diabet. Ftalaţii distrug echilibrul hormonal, ceea ce provoacă probleme de greutate. Odată ajunşi în corp, favorizează depunerea grăsimilor în zona abdominală, din cauza dezechilibrului hormonal pe care-l generează.

Cititul cărţilor despre diete te împinge spre măsuri drastice de slăbit

Un studiu efectuat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Minnesota a arătat faptul că persoanele care citesc articole despre diete şi pierderea în greutate sunt tentate să practice măsuri extreme de slăbire, precum administrarea de laxative sau fumatul.

"Decât să se apeleze la astfel de metode de slăbit, care nu dau nici rezultate, iar în timp afectează grav sănătatea, mai bine ar fi ca persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus sa opteze pentru o dieta adecvata si personalizata ce poate fi asociata cu suplimente alimentare cu rol in reglarea metabolismului", sustine medicul homeopat Cristina Bogdan. " Cu tabletele Chilliburner pe baza de capsaicina (din ardei iute) si ceai verde se slabeste rapid. Acestea ajută în primul rând la pierderea în greutate prin cresterea metabolismului grasimilor, reglează considerabil digestia, reduc apetitul şi reglează pofta de dulciuri, stimuleaza metabolismul, cresc energia, combat celulita şi împiedică noi depuneri de grăsime. Mai mult, zilnic se pot arde aproximativ 1000 de calorii, dar atentie la stilul de viata si alimentatie pentru a evita efectul YO-YO", adauga Dr. Cristina Bogdan.

Chillishape poate fi achiziţionat atât online, de pe site-ul www.chilliburner.ro, cât şi de la farmaciile Remedia şi Plafar.

Pe site un pachet cu tratament complet pentru doua luni ce conţine 60 de tablete de Chilliburner şi un gelul Chillishape de 200 ml se gaseste la pretul de 240 RON, preţ valabil şi pentru farmaciile Remedia. În timp ce la farmaciile Plafar acest pachet poate fi achiziţionat la 250 de RON.

Tabletele Chilliburner pot fi cumparate si separat la 120 RON cutia cu 30 de tablete de pe site sau din farmaciile Remedia, iar la 125 RON din farmaciile Plafar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii