Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Komornyik își lansează noul album printr-un concert la Sala Palatului

ro

20 Jan, 2013 20:00 872 Marime text

Ovidiu Komornyik face încă o dată dovada că romantismul nu piere în ciuda vremurilor trepidante pe care le trăim cu toții. De iubire oamenii vor avea oricând nevoie și totdeauna iubirea va fi însoțită de cântec. Piesele lui demonstrează asta! Multe cupluri au ales să-și ilustreze poveștile de dragoste prin melodiile lansate de el de-a lungul timpului. Piesele lui sunt nelipsite de la cele mai frumoase evenimente din viața unui om iar la concerte, oamenii indiferent de vârstă cântă, aplaudă și vor să-i audă muzica.

Anul 2013 este pentru Ovidiu Komornyik unul al unui nou album și noi surprize pentru publicul pe care l-a servit întotdeauna cu dragostea cu care a scris melodii rămase pe buzele tuturor: "Te-am trădat", „Ești mireasa vieții mele", "Nu plânge iubito" sau "Când vin acasă".

Noul album al artistului va fi lansat la Sala Palatului,in cadrul spectacolului ,,Daca ti-e dor" pe data de 17 aprilie, iar alaturi de Ovidiu Komornyik, vor fi invitați surpriză.

Spectacolul susținut de Ovidiu Komornyik la Sala Palatului va cuprinde atât piese de pe noul album cât și cunoscutele lui refrene pe care publicul le cânta permanent în spectacole cu artistul. Noul album va cuprinde 10 piese în primă audiție care abia așteaptă să devină...hituri!

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul, Magazinele Flanco,Magazinul Victoria, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Metrou Unirea I, Cinematograful Patria, Magazinele Diverta şi online pe:

www.biletoo.ro(http://www.biletoo.ro/eveniment.php?e=620&check=1329 ),

www.blt.ro(http://www.blt.ro/bilete/ovidiu-komornik-o-k-band-672.html ) ,

www.bilet.ro(http://www.bilet.ro/eveniment.php?e=620&check=1329 ) ,

www.myticket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii