Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PANDORA lansează cel de-al doilea magazin, de data aceasta în City Park Mall Constanţa

ro

22 Jun, 2012 19:30 3428 Marime text

1.jpgConstanța, 21.06.2012 - PANDORA lansează al doilea magazin din România, de data aceasta pe plan local, în Constanţa. Evenimentul de inaugurare a avut loc în seara zilei de 21 iunie, în cadrul magazinului din City Park Mall Constanţa, în prezenţa a nume celebre din lumea showbiz-ului şi a unui număr reprezentativ de autorităţi şi publicaţii locale.

Un eveniment glam, elegant de la care nu au lipsit vedetele dornice să îşi creeze propriile bijuterii PANDORA. Albertina Ionescu, Gina Pistol, Lora, Roxana Ionescu și Tania Budi au intrat în universul PANDORA și au fost îndrumate să își aleagă bijuterii potrivite stilului lor.

2.jpg„Ne bucură faptul că le putem face cunoştinţă clienţilor cu minunata lume PANDORA, construind povești autentice pe baza formulei unice de succes şi recunoaştere internaţională a brandului", a declarat Lucian Adochiței, Country Manager PANDORA România.

Odată cu inaugurarea magazinului din Constanța, PANDORA a pregătit special o promoție irezistibilă, valabilă în week-end-ul 22 - 24 iunie doar în City Park Mall Constanța. La oricare produse cumpărate în valoare de 299 RON, primești gratuit o brățară din argint de 259 RON.

3.jpgPANDORA concepe, produce şi comercializează bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preţuri accesibile. Decorate cu diverse forme şi în culori vibrante, bijuteriile PANDORA aduc un plus de originalitate şi feminitate. Bijuteriile PANDORA sunt autentice, realizate din aur de 14k/18k, argint 925 şi pietre atent selecţionate.

În cei 30 de ani de activitate, PANDORA a înseninat vieţile femeilor din lumea întreagă, extinzându-şi aria de acoperire în permanenţă. PANDORA a fost fondată în anul 1982 în Danemarca și este prezentă în peste 65 de ţări, având mai mult de 10.000 de retaileri şi depăşind 550 de concept stores. Vizitează site-ul www.pandora.net, pentru a intra în universul bijuteriilor PANDORA.

Despre PANDORA:

PANDORA concepe, produce şi comercializează bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preţuri accesibile. Bijuteriile PANDORA se vând în peste 65 de ţări din şase continente prin cele 10,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 550 de concept stores PANDORA. Înfiinţată în 1982 şi având sediul central în Copenhaga, Danemarca, PANDORA numără peste 5,000 de angajaţi, din care 3,600 sunt în Gemopolis, Thailanda, locul unde compania produce bijuteriile sale. PANDORA este listată la bursa de valori din Danemarca. În 2010, veniturile totale ale companiei PANDORA au fost de 6,7 bilioane DKK (aproximativ 895 milioane EURO). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii