Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ProFM le ofera ascultatorilor o "Vacanta la prima vedere!"

ro

08 Aug, 2010 22:23 963 Marime text
Vara si criza! ProFM vine in ajutorul ascultatorilor cu o solutie: "Vacanta la prima vedere!". Pentru ca si-a obisnuit publicul cu cele mai nonconformiste campanii si de data aceasta va fi la fel. ProFM ofera o vacanta all inclusive pentru doua persoane, insa destinatia nu va fi dezvaluita decat in momentul plecarii.

Ascultatorii care doresc sa castige o "Vacanta la prima vedere!" trebuie sa asculte ProFM in perioada 9 - 20 august, sa prinda momentul concursului si sa trimita un sms cu textul "Vacanta la prima vedere" la numarul de telefon 1872 (tarif normal). Realizatorii programului de dimineata de la ProFM vor extrage in mod aleatoriu un concurent din baza de data a celor inscrisi. Acesta trebuie sa fie gata de plecare in vacanta in maxim 3 zile, altfel este descalificat. I se va comunica ce haine trebuie sa isi puna in bagaj, dar destinatia nu va fi dezvaluita decat la aeroport.

Trei ascultatori ProFM au sansa de a castiga o "Vacanta la prima vedere!" si de a petrece o super vara alaturi de ProFM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii