Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promoționalele rămân un element principal al campaniilor electorale, ceea ce a dus la apariția unor soluții la cheie pentru alegerile locale

ro

07 Nov, 2012 17:16 711 Marime text
București, 7 noiembrie 2012 - Magazinelectoral.ro, lansat la începutul anului 2012 ca un portal dedicat primăriilor locale, oferă produse la cheie pentru comunicarea campaniei electorale, cu posibilități de personalizare și livrare rapidă.

Accesând magazinul online www.magazinelectoral.ro, candidații pot comanda servicii și produse specifice comunicării de campanie, de la crearea unui website dedicat sau realizarea unei ședințe foto sau unui spot de promovare, până la comandarea de produse de comunicare cu livrare în 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Conform reprezentanților www.magazinelectoral.ro, în cadrul campaniei electorale locale 50 de primării au apelat la serviciile magazinului online, solicitând predominant promoționale personalizate care să transmită mesajele electorale și care să fie folosite de susținătorii candidaților proprii.

Pentru campania parlamentară care demarează în doar câteva zile, reprezentanții magazinului online se așteaptă să primească solicitări de la reprezentanții a peste 70 de candidați pentru un loc în Parlament, estimând că promoționalele vor continua să fie cele mai cerute produse și în cadrul acestei campanii.

În acest sens, www.magazinelectoral.ro propune o gamă variată de produse promoționale special create pentru campania electorală: de la bannere și afișe, până la căni, pixuri, baloane, odorizanți auto, brelocuri, căni, șepci, tricouri și multe altele. Toate produsele sunt disponibile în stoc, pot fi personalizate cu logo-ul partidului și mesajele dorite și pot fi livrate la sediul de campanie în doar 48 de ore de la plasarea comenzii.

Conform reprezentanților www.magazinelectoral.ro, campania parlamentară va implica și cheltuieli mai mari din partea candidaților: astfel, dacă în cazul alegerilor locale, comenzile înregistrate au indicat o cheltuială medie de 500 euro/candidat pentru alegerile parlementare cheltuielile cu comunicarea sunt estimate să pornească de la minim 3.000 Euro/candidat.

***

www.magazinelectoral.ro este un portal dedicat materialelor de comunicare specifice campaniilor electorale, oferind o gamă variată de servicii și produse specifice elaborării și implementării campaniilor, în același timp cu servicii de consiliere de comunicare pentru fiecare comandă.

Cu o echipă de specialiști în soluții de creație și execuție a materialelor promoționale, serviciile oferite de www.magazinelectoral.ro includ: simulări gratuite pentru personalizarea produselor, transport la sediul clientului, comunicare permanentă a etapelor aferente producției, flexibilitatea condițiilor de livrare, calitate certificată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii