Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remodelează-te odată cu primăvara

ro

22 Feb, 2013 17:31 920 Marime text

București, 22 februarie 2013 - Lidl oferă clienţilor săi o gamă variată de aparate de remodelare corporală, concepută pentru a asigura rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt.

Începând de luni, 25 februarie, în magazinele Lidl se vor putea găsi aparate pentru modelarea diferitelor zone ale corpului, atât pentru tonifierea musculaturii, cât şi pentru scăderea în greutate şi centimetri. Astfel, clienții Lidl pot opta, spre exemplu, pentru un aparat de exerciţii abdominale, care ajută la întărirea musculaturii, sau pentru un banc de antrenament complex, cu extensoare, ideal pentru musculatura brațelor, toracelui, abdomenului și spatelui.

Printre celelalte produse de remodelare disponibile de luni în magazinele Lidl se numără: bara de antrenamente multifuncțională, aparate de electrostimulare cu șase programe setabile individual și funcție de cronometru, sau placa de balans fitness.

Gama este completată de articole vestimentare cu țesături speciale, care asigură echipamentul corespunzător în timpul antrenamentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii