Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis Skol Land, centrul distractiei si relaxarii pe litoral

ro

05 Jul, 2012 22:23 1107 Marime text

Bucureşti, 5 iulie 2012: Din 1 iulie, Mamaia găzduieşte Skol Land, locul care oferă atât distracţie la cote maxime, cât şi relaxare completă. Skol Land este localizat în Mamaia Sud, în faţa hotelului Flora. 3200 de metri pătraţi vor sta la dispoziţia turiştilor, pentru a se relaxa şi a se bucura de zilele petrecute la mare. Bărbaţii se vor destinde atât cât doresc în stil hawaian, în hamace sau pe zecile de şezlonguri puse la dispoziţia lor.

Skol Land este visul devenit realitate al oricărui bărbat. Bere proaspătă de la barmaniţele Skol, jocuri, fotbal, masaj, relaxare în hamacele de pe plajă, nimic nu poate fi mai plăcut în această vară. Aşa că îi invităm pe toţi românii să vină în Skol Land, cât este vara de lungă, să se distreze alături de prietenii lor!", a declarat Anca Aldea, Senior Brand Manager Skol.

Lansarea oficială a Skol Land va avea loc pe 7 iulie, când va fi organizată o petrecere incendiară cu faimoasele playmates Roxana Dobre si Vika Jigulina. Mai mult, în fiecare sâmbătă şi duminică, până pe 31 august, iepuraşii Playboy vor anima atmosfera din Skol Land. În incinta Skol Land există şi zona distracţiei, destinată MC-ilor şi DJ-ilor de la radio ZU, deschisă de joi până duminică. În fiecare weekend, Buzdugan şi Morar vor fi responsabili de întreţinerea distracţiei pe plajă.

Skol Land va avea şase zone destinate în exclusivitate bărbaţilor. Zona de sport include un teren de fotbal şi unul de volei, iar zona de jocuri pune la dispoziţia celor mai competitivi fussball, air hockey, biliard şi Nintendo Wii, pentru a se întrece cu prietenii. Cele două zone de destindere sunt zona de relaxare, cu masaj, şi zona de plajă, cu şezlonguri, hamace şi umbrele de stuf. Pentru o experienţă completă, Skol pune la dispoziţia tuturor un spaţiu de răcorire şi degustare, cu un bar pe plajă şi o zonă culinară.

În Skol Land întreg personalul este feminin. Peste 20 de fete, barmaniţe, dealeri la jocurile de noroc, animatoare şi maseuze vor face sejurul bărbaţilor cât mai plăcut. Distracţia se plăteşte în Skol Land cu „Skoli", o monedă unică, validă doar în acest spaţiu. La fiecare bere achiziţionată pe plajă, se va primi o bancnota Skol, biletul de intrare către Skol Land. De exemplu, prin colectarea a 6 Skoli, un grup poate să joace fotbal pe terenul Skol timp de 30 de minute sau prin colectarea a 5 Skoli, o persoană poate sa se joace pe Wii sau sa facă masaj timp de 15 minute.

Peste 15.000 de bărbaţi sunt aşteptaţi în fiecare lună în Skol Land. Skol Land va fi deschis din 1 iulie până pe 31 august pentru toţi cei care vor fie să se relaxeze, fie să se distreze alături de prieteni.

Despre URBB

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piața locală, fiind prezent pe piața berii, a băuturilor răcoritoare şi pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piața berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness şi Kilkenny, Granini pe piața băuturilor răcoritoare, precum şi recenta lansată marcă de apă minerală Bilbor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii