Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targ EXPO SPECIAL - Ne-aţi făcut ziua mai frumoasă

ro

31 Oct, 2012 00:18 878 Marime text

Duminică 27 octombrie,

Centrul Teritorial Constanţa al Patronatului Medicinei Integrative a organizat târgul EXPO SPECIAL în zona Food a Maritimo Shopping Center Constanţa. Evenimentul face parte din activităţile proiectului ,,Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi", proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în oameni!.

La manifestare au participat, gratuit, 45 de expozanţi, persoane cu nevoi speciale şi reprezentanţi ai organizaţiilor constănţene cu activitate în sectorul economiei sociale.

Creaţiile artistice ale persoanelor cu dizabilităţi, peste 100 ca număr, au trezit interesul şi au fost admirate de miile de constănţeni care au ales să-şi petreacă weekend-ul în cel mai mare mall constănţean.
Logistica evenimentului a fost sprijinită de Maritimo Shopping Center şi Junkers Design , iar promovarea mediatică de Antena 1 Constanţa.
La sfârşitul zilei tot ceea ce s-a întâmplat în cadrul târgului EXPO SPECIAL a fost rezumat , într-o frază simplă, de o expozantă :

,, Vă mulţumim că ne-aţi făcut ziua mai frumoasă !"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii