Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TiPtiL în Tete a Tete - optimism, dans și muzică

ro

05 Jul, 2012 01:21 804 Marime text

Concertul TiPtiL din Tete a Tete (Parcul Herăstrău, lângă Grădina Japoneză), ce va avea loc sâmbătă, 7 iulie, va fi deschis de trupa Trafic Greu.

Special pentru această ocazie, trupa Trafic Greu a pregătit un cover după TiPtiL. Aflată la început de drum și venind dintr-o zonă stilistică diferită față de jazzaggaefunkdancefun-ul tiPtiL-ilor, membrii Trafic Greu se declară inspirați de trupa TiPtiL.

În doar doi ani de activitate, TiPtiL a reușit să își contureze o personalitate artistică distinctă, originalitatea și creativitatea fiind punctele forte, recunoscute de oricine a ascultat vreodată muzica TiPtiL.

Trupa a fost în permanență deschisă în a sprijini trupele aflate la început de drum, acceptând trupe de deschidere ori de câte ori a primit solicitări în acest sens.

TiPtiL este formată din Andra Covaleov (voce), Emilia Holtea (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian „Laurentze" Moisescu (tobe) şi Crețu (chitară). TiPtiL înseamnă diversitate, energie, optimism. Membrii trupei reușesc să îmbine jazz-ul cu funk, dance, reggae și multă veselie. Amestecul inedit și energia incredibilă a trupei fac din TiPtiL un produs muzical unicat pe piața românească.

De asemenea, TiPtiL este un proiect interactiv. Publicul este întotdeauna implicat în spectacol.

TiPTiL înseamnă mișcare, dans, muzică. Sâmbătă, 7 iulie, în Tete a Tete, TiPtiL vă invită la un „exercițiu pentru simțuri".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii