Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tocmai.ro, cel mai mare site de anunţuri din România, a depăşit 297 de milioane de afişări lunar

ro

14 May, 2013 00:00 4255 Marime text

Tocmai.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din România conform SATI - Studiul de Audiență și Trafic Internet, a fost în ianuarie, pentru a 12-a lună consecutiv, cel mai afişat site din România.

Cu un număr record de peste 297 de milioane de afişări în ianuarie, tocmai.ro a surclasat site-urile similare de anunțuri, înregistrând de aproape trei ori mai multe afișări față de site-ul situat pe locul secund.

Sub sloganul „Vinzi și cumperi , simplu și rapid!", tocmai.ro este site-ul de anunțuri gratuite care îi ajută pe utilizatorii din toată țara să vândă și să cumpere produse și servicii într-un timp foarte scurt. Cu o interfață simplă, foarte ușor de utilizat, și cu un mod de selecție eficient, în funcție de localitatea în care se vând produsele și serviciile, site-ul găzduiește anunțuri din diverse categorii precum: imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice și electrocasnice, cosmetice, produse agricole.

Totodată, tocmai.ro oferă companiilor posibilitatea de promovare pe site, prin intermediul bannerelor şi a unor pachete de promovare flexibile. Având peste două milioane de utilizatori unici pe lună, tocmai.ro permite targetarea mesajelor de promovare în funcție de regiune şi de interesul consumatorilor.

Ne bucurăm că, într-un timp atât de scurt, am reușit performanța de a ajunge pe prima poziție în topul celor mai vizualizate site-uri de anunțuri din România. În ultimele luni, ne-am situat peste pragul de 200 de milioane de afişări. Acest lucru ne arată faptul că românii ne apreciază și văd în tocmai.ro un instrument util și ușor de folosit, prin care poți vinde sau poți găsi un partener de la care să achiziționezi produse sau servicii din orice colț al țării. În condițiile în care numărul utilizatorilor de internet crește rapid, piața locală are un potențial extraordinar și am convingerea că, în câțiva ani, vom vedea tot mai mulți români comercializând produse și servicii online.", spune Ștefan Tocca, General Manager tocmai.ro.

Lansat în iunie 2009, tocmai.ro a avut o creștere rapidă, ajungând de la câteva zeci de afișări, până la un record în luna ianuarie a acestui an, de peste 297 milioane de afișări pe pagină, 9,9 milioane de vizite şi peste 2 milioane de utilizatori unici, conform SATI.

tocmai.ro are o ofertă diversificată, de peste 550.000 de anunțuri active de produse și servicii. Cele mai vizitate secțiuni ale site-ului sunt auto, electronice și imobiliare, iar cei mai numeroși vizitatori provin din judeţele: Brașov, Iași, București și Bistrița Năsăud.

Despre tocmai.ro:

Fondat în iunie 2009, tocmai.ro este în prezent cel mai mare site de anunțuri din România, conform SATI, cu peste 297 de milioane de afișări în ianuarie 2013. Acționarul majoritar al tocmai.ro este compania suedeză Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunțuri online din Europa, care are angajați în peste 27 de țări și operează site-uri de anunțuri în peste 44 de țări din lume, precum: Franța, Italia, Spania, Brazilia, Suedia, Norvegia etc.

tocmai.ro oferă companiilor posibilitatea de a achiziționa spațiu publicitar pe site și de a-și promova produsele și serviciile prin intermediul bannerelor şi a unor pachete flexibile. Fiind vizibile unui număr de peste 2 milioane de utilizatori unici, bannerele de pe site-ul tocmai.ro cresc notorietatea business-urilor și asigură targetarea în funcție de regiune și de subiectele de interes pentru consumatori.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul tocmai.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • echelon 07 Aug, 2014 20:52 Daca selectezi orasul pe tocmai.ro, apare toata tara numai adaca esti din orasul pe care l-ai selectat. Este clar ca se lucreaza pe IP sau localizare. Cel mai elementar lucru nu functioneaza corect.