Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita E.S. Ambasadorului Ucrainei Domnul Teofil Bauer la Palatul Camerei Naţionale

ro

12 Feb, 2013 20:35 762 Marime text

Bucureşti, 12 februarie 2013: E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României Domnul Mihail M. Vlasov, l-a primit în vizită de curtoazie pe E.S. Ambasadorul Ucrainei în România, Domnul Teofil Bauer.

După o prezentare amplă a Sistemului Cameral din România, Preşedintele Camerei Naţionale a punctat importanţa pe care o acordă relaţiilor directe cu Ambasadele străine acreditate la Bucureşti şi a subliniat rolul preponderent economic pe care îl au Ambasadorii în conjunctura actuală.

E.S. Domnul Teofil Bauer a mulţumit pentru primirea călduroasă şi şi-a exprimat onoarea de a se întâlni cu Excelenţa Sa Domnul Mihail M. Vlasov, despre care a auzit foarte multe lucruri pozitive.

"Consider, Domnule Preşedinte, că activitatea unei organizaţii depinde foarte mult de persoana care o conduce, iar în acest sens, nu pot avea decât cuvinte de laudă la adresa Dumneavoastră".

Un subiect important al întrevederii l-a constituit dinamizarea relaţiilor economice dintre cele două ţări, fiind preconizată organizarea unei serii de acţiuni bilaterale, printre care se numără şi un Forum de Afaceri Româno-Ucrainean în cadrul vizitei oficiale la Kiev a Prim-ministrului României, preconizată a se desfăşura în prima jumătate a anului curent.

De asemenea, la Bucureşti urmează a se desfăşura cea de-a doua sesiune a Comisiei Mixte de Cooperare Economică şi Tehnico-Ştiinţifică România-Ucraina, un instrument important în procesul de stimulare a dialogului bilateral şi implementare a noilor proiecte de colaborare.

"Vă asigur, Excelenţă, de toată deschiderea Camerei Naţionale pentru organizarea acţiunilor planificate în vederea stimulării dezvoltării relaţiilor economice cu Ucraina, un partener tradiţional şi viabil al ţării noastre", a declarat în final E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României.

Direcţia Reprezentare Camerală
Biroul Relaţii Externe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii