Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wild Art sprijina proiectul "100 de zile pentru 100 de ani"

ro

16 Aug, 2012 17:05 1399 Marime text

20120815_190303.jpgAseara, de la ora 18.30, la Cazinoul Constanta a avut loc evenimentul "100 de zile pentru o suta de ani", eveniment dedicat celor 102 ani impliniti de Cazinou de la inaugurarea sa.

Wild Art, alaturi de organizatorii evenimentului Asociatia Absolventilor din Universitatea Maritima Constanta si Grupul pentru Jurnalism, Cultura si Comunicare Constanta au sprijinit campania dedicata reabilitarii Cazinoului din Constanta, prin trei expozitii exceptionale, Leonte Nastase cu grafica citadina, pictorita Luiza Cala cu pictura marina si o expozitie inedita si in prima aparitie, oferita de Serviciul Judetean al Arhivelor Romane , Constanta, numita "Festivitati organizate la Cazinoul din Constanta de-a lungul timpului, reflectate in imagini si documente din arhivele Constantei",documente selectate de catre istoricul Virgil Coman.

20120815_191649.jpgAlaturi de trupele No Paradise si Words On Sand - membre ale proiectului HighSchool Band a sustinut recital si tanara si talentata folkista Ioana Barbuliceanu, cunoscuta colaboratoare Wild Art.

Graficianul Leonte Nastase a realizat un desen stilizat al Cazinoului din Constanta, desen ce a fost transpus intr-o carte postala care a fost distribuita gratuit de catre voluntarii Wild Art, imbracati cu frumoase haine de epoca, spre deliciul publicului prezent.

Expozitia "Festivitati organizate la Cazinoul din Constanta de-a lungul timpului, reflectate in imagini si documente din arhivele Constantei" va putea fi vizionata de cei interesati in galeria virtuala Wild Art accesand pagina www.wildart.ro si www.facebook.com/wildart.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii