Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wizrom a selectat câştigătorii burselor în Israel opt medici rezidenţi români vor lucra la cel mai mare spital din Orientul Mijlociu

ro

14 Dec, 2012 01:13 1766 Marime text

Bucureşti, 13 decembrie 2012 - Wizrom Software, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii ERP din România, anunţă că a finalizat selecţia medicilor rezidenţi români care vor lucra timp de trei ani la prestigiosul spital universitar al Sheba Hospital din Israel, în cadrul burselor SHI Training Fellowship. Mai mult, datorită potenţialului extraordinar dovedit de anumiţi candidaţi în cursul interviurilor de selecţie, sponsorul Wizrom, împreună cu spitalul Sheba, a decis extinderea numărului de burse de la şase la opt.

„Sunt bucuros că am avut ocazia să îi cunosc personal pe aceşti medici rezidenţi care mi-au confirmat că iniţiativa Wizrom este un demers important în dezvoltarea viitorilor lideri din domeniul medical românesc. Analizând concluziile comitetelor de jurizare, care au clasat la două din specialităţi câte doi candidaţi pe locul doi, am decis imediat să suplimentez investiţia. Ştiu că această suplimentare reprezintă probabil una dintre cele mai bune decizii de mărire de buget din ultimii ani", a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controlează compania care sponsorizează programul de internship, Wizrom Software, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii ERP din România.

Cei opt medici rezidenţi români care au câştigat bursele sunt: Lavinia Estera Decean şi Camelia Ţăran la specialitatea neonatologie, Adrian Necula, Lavinia Iovan şi Monica Andreea Sandu la specialitatea anestezie/terapie intensivă, respectiv Cosmin Florescu, Daniela Necula şi Ana Alecsandra la specialitatea patologie.

Suplimentările programului de burse SHI a fost decisă pentru un medic rezident la specialitatea anestezie/terapie intensivă şi pentru unul la patologie, la finalul interviurilor de selecţie care au avut loc în perioada 11-12 decembrie 2012, la sediul Wizrom.

„Medicii rezidenţi care s-au prezentat s-au dovedit a fi foarte bine pregătiţi şi foarte motivaţi. Astfel, Comisia de jurizare la specializarea patologie a stabilit de comun acord că Daniela Necula şi Ana Alecsandra ocupă amândouă locul doi", a declarat Dr. Iris Barshack, Directorul Departamentului de Patologie în cadrul Sheba Hospital din Israel, preşedintele Comisiei de selecţie la specialitatea patologie.

La rândul său, Dr. Haim Berkenstadt, Directorul Departamentului de Antestezie și Terapie Intensivă în cadrul Sheba Hospital şi preşedinte al Comisiei de selecţie la specialitatea respectivă, a spus „sunt impresionat de calităţile candidaţilor români şi mă bucur că voi avea ocazia de a lucra şi cu Lavinia Iovan şi cu Monica Andreea Sandu, care s-au clasat amândouă pe locul doi".

„Vreau să îi felicit pe toţi candidaţii şi vreau să le asigur pe Camelia Ţăran şi Lavinia Estera Decean, că la finalul programului vor avea cunoştinţele necesare pentru a fi liderii noii generaţii de neonatologi din România", a declarat şi Dr. Tzipi Strauss, Director Adjunct Departamentul de Neonatologie Edmond & Lily Safra din cadrul Sheba Hospitals Israel.

Comisiile de jurizare au fost formate din:

Comisia pentru patologie: Dr. Iris Barshack, preşedinte, Prof . Dr. Maria Sajin, Prof. Dr. Dan Mănăstireanu, Dr. Ştefan Bogdan, Eli Davidai şi Lori Vişa.

Comisia pentru ATI: Dr. Haim Berkenstadt, preşedinte, Prof. Dr. Dan Mănăstireanu, Dr. Ştefan Bogdan, Eli Davidai şi Lori Vişa.

Comisia pentru neonatologie: Dr. Tzipi Strauss, preşedinte, Dr. Leah Leibovitch, Prof. Dr. Coriolan Ulmeanu, Prof. Silvia-Maria Stoicescu, Prof. Dr. Dan Mănăstireanu, Dr. Ştefan Bogdan, Eli Davidai şi Lori Vişa.

Bursele au fost acordate pentru medici rezidenţi, în curs de formare în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă şi patologie, şi acoperă toate costurile de cazare şi transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuţi ca medic rezident la Sheba Hospital, în Israel. Salariul brut lunar oferit este de 3.000 de dolari SUA (2.400 euro). Mai multe detalii despre pachetul complet de beneficii găsiţi pe site-ul burselor, http://shebafellowship.com/ro/oportunitate. Acesta cuprinde asigurare de sănătate, cazare, asigurare de malpraxis şi altele.

Wizrom, unul dintre principalii furnizori de soluţii ERP din România, organizează acest program fără precedent de burse pentru medicii rezidenţi pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la înfiinţare printr-un act de donaţie către comunitate, în loc să celebreze momentul într-un mod tradiţional. În acest mod, clienţii şi angajaţii Wizrom Software participă la acest efort de a da înapoi comuntăţii.

Despre Wizrom Software România

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii software de business. Cu un total de 3.424 de clienţi activi şi peste 31.000 de licenţe instalate, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii ERP specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Compania are 160 de angajaţi în urma creşterii cu 15% a echipei în prima jumătate a anului.

Despre Sheba Hospital Israel

Sheba Medical Center este cel mai mare centru medical din Israel şi din Orientul Mijlociu, care oferă îngrijire completă în aproape fiecare disciplină medicală. Abordarea unică a centrului medical consideră tratamentul şi reabilitarea ca un proces continuu şi integrat, deoarece prevenirea şi promovarea sănătăţii, pe de o parte, şi reabilitarea, pe de alta parte, sunt părţi integrante ale îngrijirii medicale. Doctori din întreaga lume urmează programe de specializare la Sheba Hospital.

Partener comunicaţional

Înfiinţată la începutul anului 2006, V+O Communication este una dintre cele mai dinamice şi strategice agenţii de PR din România, parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare regionale independente din Europa de Sud-Est, atât din perspectiva competenţelor cât şi a ariei geografice acoperite prin cele cinci reprezentanţe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii