Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zamfirescu Racoţi Predoiu, asistă Menzies Aviation în preluarea Kamino Cargo

ro

07 Aug, 2012 23:29 898 Marime text

Menzies Aviation completează cu ultima piesă puzzle-ul românesc

Bucureşti, 7 august 2012: Societatea de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a asistat compania britanică Menzies Aviation în tranzacția de preluare a operatorului român de handling Kamino Cargo, care opera pe Aeroportul Internațional Henry Coandă, Otopeni - București.

Furnizor global de servicii de handling pasageri, rampă și cargo, Menzies Aviation activează din 1995 în 132 puncte de lucru din 29 de țări, cu o echipă de 17.000 de angajați ce oferă servicii de manipulare unui număr de peste 500 de linii aeriene, operând mai mult de 800.000 zboruri și 1,7 mil tone cargo anual.

Asistența integrată oferită de ZRP firmei Menzies Aviation a inclus analiza documentelor relevante și redactarea raportului de analiză diligență, negocierea contractului de vânzare-cumpărare acțiuni și implementarea formalităților post-semnare (redactare documente corporative etc.).

Potrivit lui Cătălin Micu, cel care a coordonat echipa de avocați ZRP, „elementul distinctiv al tranzacției a fost reprezentat de gradul de specializare al business-ului achiziționat de clientul nostru". Prin această operațiune „a fost completat cu ultima piesă puzzle-ul românesc", după cum afirmă Cristian Paris, General Manager Menzies Aviation România, prin includerea serviciilor cargo compania britanică extinzând gama de servicii oferite clienților săi pe Aeroportul Otopeni.

Echipa de avocaţi de la Zamfirescu Racoti Predoiu implicată în această tranzacţie a fost formată din Cătălin Micu - Managing Associate, Iuliana Negoiţă - Senior Associate, ambii avocați în cadrul departamentului consultanță, coordonat de Ioana Racoţi - Senior Partner.

###

Despre Zamfirescu Racoţi Predoiu

Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât şi în sfera litigiilor, arbitrajului şi consultanţei fiscale, şi este recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipă de 40 de avocați dintre care cinci parteneri - Stan Tîrnoveanu (Managing Partner), Ioana Racoți (Senior Partner), Călin-Andrei Zamfirescu (Senior Partner), Anca Danilescu (Partner), Cosmin Vasile (Partner).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii